Show

Komentari 4

Blockbuster 'Wonder Woman' u kinima je ostvario rekordnu zaradu od početka pandemije

Blockbuster 'Wonder Woman' u kinima je ostvario rekordnu zaradu od početka pandemije

Warner Bros je kazao kako će ubrzati razvoj trećeg filma "Wonder Woman" kojeg je također napisala i režirala Patty Jenkins, a u kojem Gal Gadot glumi ratnicu koja se bori lasom

Akcijski film "Wonder Woman 1984" tijekom božićnog vikenda je u kinima širom svijeta prikupio oko 36,1 milijun dolara, objavio je u nedjelju distributer Warner Bros koji je i potvrdio planove za treći film u superherojskoj franšizi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Procjenjuje se kako je od 36,1 milijun dolara 16,7 milijuna stiglo iz kina dvorana u Americi i Kanadi, rekli su iz studija u vlasništvu korporacije AT&T. Bilo je ovo najveća zarada na blagajnama američkih kina od prvih zatvaranja početkom širenja covida-19 u ožujku, no postignute su brojke tek dio uobičajenih zarada na početku distribucije visokobudžetnih filmova u normalnim okolnostima.

Film su milijuni ljudi gledalo i u svojim domovima u Sjedinjenim Državama jer je bio dostupan putem HBO Max-a WarnerMedia, navodi se u priopćenju tvrtke.

U petak se broj sati gledanja na HBO Maxu utrostručio u usporedbi s običnim danom u prošlom mjesecu, dodaju u priopćenju.

Warner Bros je kazao kako će ubrzati razvoj trećeg filma "Wonder Woman" kojeg je također napisala i režirala Patty Jenkins, a u kojem Gal Gadot glumi ratnicu koja se bori lasom.

POGLEDAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE: 

Najčitaniji članci