Obavijesti

Show

Komentari 14

Blogerica Petra vrućim plesom napravila show na vjenčanju

Blogerica Petra vrućim plesom  napravila show na vjenčanju
6

Prije dvije godine na CMC Festivalu Lana Jurčević iznenadila je publiku, ali i Petru koja je u to vrijeme bila profesionalna plesačica. Naime, na pozornicu je izašao i Josip koji ju je, pred tisućama ljudi, zaprosio

VIDEO

Petra Škoda Štrok (26) poduzetnica, osobna trenerica i influencerica udala se za svog dugogodišnjeg dečka Josipa Konyit. Moderna mladenka samo nekoliko sati nakon svadbene ceremonije oduševila je svatove kada je skinula vjenčanicu te 'počastila' prisutne 'vrućom' koreografijom. Naime, bivša plesačica Lane Jurčević (33) u bijeloj plesnoj haljinici zaplesala je uz taktove pjesme 'Kiki Do You Love Me' u pratnji svojih prijateljica nakon čega su se gosti prepustili tulumarenju na plesnom podiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made it! Meet Mr. & Mrs. Konyit 🤵🏻👰🏻💒❤️ #JPKonyit

A post shared by PETRA© fashion,fitness,travel (@fashfitlifestyle) on

Na društvenoj mreži Petru prati više od 39.000 pratitelja, a svojim objavama mijenja tuđa mišljenja, poboljšava raspoloženje, prenosi informaciju na duhovit način i ostavlja snažan utisak na žene, ali i muškarce koji ju svakodnevno prate. 

- Ljubav prema Instagramu došla je spontano. Ljudi brzo prepoznaju iskrenost i različitost pa te upravo te karakteristike izdvajaju iz mase. Imam svoje ''ja'' i nikada se nisam prilagođavala trendovima - otkrila nam je mlada poduzetnica kojoj ruže cvjetaju na svim poljima, a to dokazuje i činjenica da je ovaj vikend svoju ljubav okrunili brakom. 

Prije dvije godine na CMC Festivalu pjevačica Lana Jurčević iznenadila je publiku, ali i Petru koja je u to vrijeme bila profesionalna plesačica. Naime, na pozornicu je izašao i njezin dečko Josip koji ju je, pred tisućama ljudi, zaprosio. 

- Josip i ja upoznali smo se prije sedam godina na proslavi prijateljičinog rođendana. On je tada igrao za 'Dinamo Zagreb'. Iskrenost i dobrota su karakteristike koje me odmah osvojile. Josip je najbolja osoba i ne kažem to jer je moj - našalila se influencerica. 

- Vjenčanje je prošlo bolje nego što sam zamišljala. Očekivanja nisu ispunjena, očekivanja su nadmašena. Poruka i čestitka bilo je sa svih strana - dodala je Zagrepčanka koja je svoje vjenčanje iz snova planirala punih godinu dana. 

- Pripreme su počele prošle godine dok sam živjela u Australiji. Posljednja tri mjeseca tempo je bio ubrzan i svakodnevno se radilo na svakom detalju. Perfekcionist sam  i htjela sam da sve bude savršen. Nisam angažirala nikakve agencije. Sve sam organizirala sama uz malu pomoć obitelji i prijatelja - kazala je Petra kojoj su pripreme prošle  bez stresa i razno raznih zavrzlama oko organizacije. Na popisu uzvanika pronašlo se i nekoliko 'javnih lica' među kojima su Maja Šuput (39), Lana Jurčević (33), Jelena Perić (25), Pamela Ramljak (38), Dalibor Petko (40) i Jelena Žnidarić- Zsa Zsa (24). 

Petra je tradicionalnu, široku i dugačku haljinu zamijenila glamuroznim i sofisticiranim kombinezonom koji je dobio brojne pohvale njezinih prijatelja, ali i pratitelja. Najviše pozitivnih komentara ipak je dobila plesna koreografija.

- Godinama se bavim plesom, ples je dio mene. Moja najbolja prijateljica Sara Abramović ima agenciju za plesačice pa mi je predložila da napravimo ''mini show''. Napravila je koreografiju i organizirala plesačice. Istog trena sam pristala i drago mi je da su svi bili oduševljeni - dodaje. 

Petra je početkom godine spakirala svoje stvari u kutije i torbe i preselila se zbog ljubavi u daleko Australiju. Iako joj je početak bio težak, ljubav je ipak bila jača.

- Nedostajali su mi moji prijatelji, obitelj, odlasci na razne evente, ali s vremenom se navikneš. U Australiji se rad doista cijeni. Nitko te neće prevariti, a na kraju mjeseca dobit ćeš zasluženu plaću. Bez obzira na to što odlazim na drugi kraj svijeta, moja dva butika će i dalje raditi. Posao sam prepustila svojoj majci, koju volim nazvati dušom tog dućana. Ovo nikako nije kraj. Ovo je samo nečeg novog - zaključila je  Petra koja se za sedam dana vraća poslovnim obvezama u Australiju te dodala da joj je glavni cilj pokrenuti još jedan biznis, ali i ostvariti se kao majka. 

VIDI OVO! Kylie Jenner: Želim još jednu curicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...