Show

Komentari 27

Bolesna glumica o kemoterapiji: 'Bilo me je sram zbog drugih...'

Bolesna glumica o kemoterapiji: 'Bilo me je sram zbog drugih...'

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled. Prvotno je mislila kako joj se ukliještio živac...

Glumici Selmi Blair (48) dijagnosticirali su multiplu sklerozu u kolovozu 2018. godine. Od tada nerijetko svojim fanovima na društvenim mrežama govori o životu s teškom bolešću. Sada je otkrila kako trenutno ne osjeća lijevu nogu, te su joj kukovi, kaže, 'zamrznuti'. 

- Idem polako. Ne kritiziram se previše. Ja sam u kaosu s multiplom sklerozom. Rečeno mi je da ću godinu dana nakon prve dijagnoze skakati s konjem. Išla sam na kemoterapije. Vjerovala sam i bilo me je sram zbog drugih što nisam uspjela. Uvijek ću imati tu bolest, sad vidim. Uvijek. Ali naučit ću kako koristiti ovo tijelo, mozak i emocije - komentirala je glumica.

Blair je svojedobno rekla kako je godinama imala simptome, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da otiđe na pregled. Prvotno je mislila kako joj se ukliještio živac, ali ispostavilo se da od ove neizlječive bolesti glumica boluje najmanje 15 godina. 

Ovog vikenda Selma je na Instagramu objavila dvije fotografije sa svojim konjem. Time je razveselila obitelj, prijatelje i fanove. 

- Vratila sam se na svog konja. To je ono što mi najviše nedostaje s trenutnim sposobnostima ili invaliditetu. Ali danas smo sve uspjeli na nekoliko minuta i nisam se mogla prestati smijati - komentirala je glumica. 

Najčitaniji članci