Obavijesti

Show

Komentari 2

Borba za nastavak natjecanja: 'Nećemo probati sirovu paštu'

Borba za nastavak natjecanja: 'Nećemo probati sirovu paštu'
11

Pravila su tu da se krše, rekla je voditeljica Doris i prozvala Jasnu i Denis koje su, po sudu stručnog žirija, jedine zaslužile prolaz u top 10

VIDEO

Kandidati su večeras kuhali u nadi da će dva najbolja para proći u top 10, a na kraju ih je žiri iznenadio neočekivanom odlukom – samo je jedan par zaslužio ulazak u drugi krug natjecanja. Iako odluka možda nije svima po volji, Mateja, Mate, Tomek i Ivan imali su dovoljno opravdanih razloga zbog kojih ostali parovi nisu dobili priliku za ulazak u top 10.

Manuela i Toni priredili su im juhu od kukuruza koja je zapravo više sličila kaši, a kasnije su 'kiksali' ds sirovim raviolima koje je žiri odbio kušati.

- Ovo je sirova pašta i nećemo je probati. Želim vam svu sreću, ali dalje od mene - rekao im je Pažanin,
kojeg nisu oduševila ni ostala njihova jela. Ivana i Monika toliko su razočarale žiri s gratiniranim krumpirom, da im kasnije ni ukusan desert nije uspio pomoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Servirate li gostima samo piletinu bez priloga kada vam dođu - upitao ih je Janković, a curama je odmah bilo jasno gdje su pogriješile. Najveće iznenađenje večeri bili su simpatični studenti Rino i Dino, koji su sve prisutne zabavljali svojim kaosom na radnoj jedinici.

- Super mi je kako se oni upuštaju u kuhanje svega i svačega, a nemaju blage veze. Ne znam bih li to
nazvala hrabrošću ili ludošću - zapitala se Mateja. Unatoč tome što su svi bili jako skeptični prema kuhanju mladih matematičara te su smatrali da nemaju dovoljno znanja ni vremena za izvedbu pojedinih jela, dečki su uspjeli iznenaditi žiri i pripremiti nekoliko hvalevrijednih tanjura. Osim što je Pažanin pohvalio njihov rižot od gljiva kao jedno od najboljih predjela, pohvalio je i njihov desert – dalmatinski paradižot.

- Ugodno sam iznenađen da su dečki zapravo napravili najbolji desert u današnjoj završnici - priznao je Pažanin. No, kada se sve zbroji i oduzme, najviše bodova zaradile su Jasna i Denis, koje su od početka pokazale malo više vještine od ostalih kandidata te su nijanse presudile u njihovu korist.

- Zadovoljne smo svojim prolaskom iako nam je žao što svi ne idemo dalje jer smo se sprijateljili i svi kandidati su stvarno super - istaknule su  prijateljice. Jasna i Denis tako su postale sedmi par koji će kuhati u top 10, a koja su ostala tri para, doznat ćete u ponedjeljak u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje