Show

Komentari 2

Borimo se i plešemo za Nininu ljubav kao dva starca u priči

Borimo se i plešemo za Nininu ljubav kao dva starca u priči

BREAKDANCE Kristijanu Skočiću (13) uzor je kolega Kristijan Mihalić (20), koji ga uči kako se vrtjeti na glavi poput helikoptera. Oboje su članovi plesnog kluba

Kristijan i Kristijan, savršenstvo ste. Pogotovo Mihalić, ti si nevjerojatan plesač, imaš Božji dar, rekla im je na audiciji članica žirija 'Supertalenta' Nina Badrić.

Kristijan Skočić (13) i Kristijan Mihalić (20), članovi plesnog kluba Promenada iz Karlovca, izveli su malu predstavu s breakdanceom.

- Glumio sam Mihalićeva menadžera koji ga tjera da pleše, nosi stolice, radio i vodu, a ja na kraju pokupim novce - kaže Skočić, koji breakdance trenira tri godine.

Kristijan Mihalić (20) ples trenira pet godina i na zadnjih sedam natjecanja osvojio je prva mjesta vrteći se na glavi.

- Mihalić je najbolji u ovoj generaciji breakera u Hrvatskoj i moj je uzor. Uči me plesati i često je sudac nama juniorima - kaže mlađi Kristijan. Za polufinale su pripremili ljubavnu priču. Kao dva starca borit će se za ljubav Nine Badrić.

Rebeka je osvojila 84 medalje

Sretna sam jer je mojih 26 prijatelja došlo u Zagreb bodriti me u studiju, kaže gimnastičarka Rebeka Stojković (15). Učenica prvog razreda Matematičke gimnazije trenira već 11 godina. Do sada je osvojila 84 medalje na državnim i svjetskim natjecanjima. Mama Branka joj je trenerica i vježbaju tri sata na dan.

Najčitaniji članci