Show

Komentari 113

Boris nakon prekida s drugom pjeva: 'Ljubav je moja kamenje'

Boris nakon prekida s drugom pjeva: 'Ljubav je moja kamenje'

Zadranka Marija objavila je Instagram story sinoć oko ponoći. Boris je svirao na gitari uz pjesmu Olivera Dragojevića 'Tko sam ja da ti sudim'. Počastili su se i čašom bijelog vina...

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica (31) i glazbenik Boris Rogoznica (31) u četvrtak su na društvenim mrežama napisali kako već neko vrijeme nisu životni partneri, čime su potvrdili šuškanja o navodnoj rastavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Boris zapjevao 'Moj lipi anđele'

- I dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili - dodali su Zadrani u objavu. Može se samo nagađati što je 'kumovalo' krahu braka ovog para, no ako je suditi prema njihovim riječima, ovu odluku smatraju najboljom. I dok Doris na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije s djecom i sa snimanja, Boris se našao na društvenoj mreži prijateljice Marije s kojom je u četvrtak navečer zapjevao u privatnoj atmosferi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadranka Marija, inače zaposlenica na Otvorenom radiju, objavila je Instagram story sinoć oko ponoći. Boris je svirao na gitari uz pjesme Olivera Dragojevića 'Tko sam ja da ti sudim' i 'Moj lipi anđele'. Zajedno su pjevali i počastili se čašom bijelog vina. Atmosfera ih je ponijela, a činili su se podosta bliskim.

Nekoliko videa Marija je objavila samo par sati nakon što je Boris javno na svom profilu napisao kako brak s Doris više ne funkcionira. 

Podsjetimo, nakon što supružnici već neko vrijeme nisu nosili vjenčane prstene, a nisu niti objavljivali zajedničke fotografije koje su prije bile česte, počela su šuškanja kako u njihovom braku nešto nije u redu. Osim toga, za vrijeme izolacije zbog korona virusa, par je bio razdvojen - Doris je živjela u netom kupljenoj kući, a Boris je otišao u Sukošan kraj Zadra. Istaknuli su kako ne shvaćaju razlaz kao preveliku dramu jer život ide dalje.

- Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju - napisali su oboje na svojim Instagram profilima.

POGLEDAJTE ŠTO JE ODGOVORILA DORIS NA NAŠA 24 PITANJA:

Najčitaniji članci