Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Borisov najveći uzor je djed: 'Navikao sam na mlade bake'

Boris je dobar čovjek i voljela bih da nađe ženu koja voli životinje jer on svo svoje vrijeme provodi sa životinjama i radeći sa životinjama, kaže nova Borisova baka koja živi s njima već dvije godine

Foto: rtl
18 komentara

Farmer Boris Kolesarić (27) iz Poreča prijavio se u emisiju 'Ljubav je na selu' kako bi našao djevojku za sebe. 

Dok je polovica Slavonaca otišla put Irske i Njemačke, mlađahni Boris odabrao je malo drugačiji put i iz Valpova došao u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Danas dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed spojio s turizmom. A Borisov djed… e, on je tek posebna osoba. U Borisovom životu upisan je velikim slovima. Vrlo osebujna karaktera, uvijek je bio tu uz njega, a s njim i djedova nova obitelj, piše RTL.

- Navikao sam na mlade bake, deda je s ovom bakom već dvije godine. Tako da mi nije to ništa čudno - kaže Boris.

Foto: rtl Borisovi djed i baka

 

- Htio bih cijeli svoj život to radit. To me najviše veseli - kaže Boris dok mazi Mirka, svog najstarijeg konja.

- Imamo sedam konja i najdraži mi je lipicanac Storm. Jašim od petnaeste godine konje - dodao je Boris.

Foto: rtl Boris obožava konje

- Boris je dobar čovjek i voljela bih da nađe ženu koja voli životinje jer on svo svoje vrijeme provodi sa životinjama i radeći sa životinjama. Voljela bih da nađe ženu koja će ga poštovati njegov stil života koji uključuje životinje - kaže Borisova baka.

Foto: rtl Borisovi djed i baka

Boris je u emisiji odabrao tri djevojke koje prolaze u drugi krug.

 

IZAZOVNA PAULINA Ljubav na selu još nije našla, ali Kolindu i Plenkovića jest

 

Valerija Lisica (21), Ogulin

Valerija je svestrana je cura, slika i bavi se grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme rado se bavi sportskim aktivnostima - rola, vozi bicikl, a sedam je godina djelovala u ogulinskim mažoretkinjama. Trenutačno je nezaposlena, a po struci je frizerka. Dosad je imala puno veza na daljinu, ali nisu funkcionirale. U 'Ljubav je na selu' prijavila se kako bi našla dobru, iskrenu osobu koja koja će znati poštivati djevojku. Dodaje kako nikad ne bi mogla biti s osobom koja je oženjena.

 

Tajana Mužinić (20), Zagreb

Tajana je jednostavna i iskrena djevojka koja nema dlake na jeziku. Čini se povučena, ali poprilično otvoreno priča o svojim intimnim stvarima. Trenutno radi u jednom restoranu. Velika joj želja upisati Hotelijersko-turistički fakultet, ali trenutno nije u mogućnosti jer mora raditi kako bi pomogla mami koja je slabovidna.

PROVOCIRA NA INSTAGRAMU Victoria iz 'Ljubavi na selu': 'Radila bih ti ja sve i svašta'

Najteže joj je, kaže, u životu bilo kada su joj se rastavili roditelji prije četiri godine. U slobodno vrijeme trči, a godinama se bavila latinoameričkim plesovima i folklorom, sve dok nije ozlijedila nogu. I dalje pati za tim što nije u mogućnosti više plesati. Voljela bi da je njezin odabranik prije svega pošten, piše RTL.

Boris je u posljednoj epizodi imao spoj i sa zlatnom djevojkom.

 

Ana-Paula Bogdanović (20), Karlovac


Ana-Paula Bogdanović 20-godišnja je Karlovčanka. Po struci je kozmetičarka, koja u slobodno vrijeme voli čitati, šetati, fotografirati i vježbati. Kaže da joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno te da uvijek naleti na krive dečke. Prijavila se na nagovor mame.

Po prirodi je romantična, za sebe kaže da je dobra, poštena, zabavna i duhovita, a mane su joj nestrpljivost, neodlučnost i tvrdoglavost. Voljela bi da je dečko iznenadi putovanjem, piše RTL.

 Pratite nas na našem Instagram profilu!  

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Naši partneri pišu
Message