Obavijesti

Show

Komentari 166

Borna Rajić: Prekidu veze s Ronom presudile su financije

Borna Rajić: Prekidu veze s Ronom presudile su financije
4

Smetalo mi je što Ron nije bio dovoljno ambiciozan pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim više biti vila, izjavila je Borna za Gloriu

VIDEO

Modna kreatorica poslije pet godina veze rastala se od partnera Rona Halea (39). Iako je to tek nedavno dospjelo u javnost, Borna Rajić (41) i Izraelac prekinuli su prije šest mjeseci. Zajedno imaju trogodišnjeg sina Rafaela kojeg Ron ima pravo viđati jedan dan u tjednu i jedan vikend svaki drugi tjedan. Borna je za časopis Gloria priznala da su vezi presudile financije. 

- Smetalo mi je što Ron nije bio dovoljno financijski samostalan niti dovoljno ambiciozan, pa sam se osjećala kao lokomotiva i pokretač u toj vezi. A ipak želim više biti vila - izjavila je Borna te dodala kako se s vremenom umorila od svega. Osim financijskih problema, na prekid su utjecale kulturološke i socijalne razlike. 

- Kad prođe prva strast te razlike igraju jako važnu ulogu. Smijala sam se židovskoj izreci 'Nije dovoljno da oženiš curu iz iste države, grada i četvrti, nego neka bude iz iste ulice, a po mogućnosti i iz iste zgrade'. Buntovnica sam i vjerojatno ću u životu i dalje biti spremna prkositi određenim stereotipima, ali ne možemo zanemariti činjenicu da određene stare mudrosti imaju svoje mjesto. Nekad je potrebno da iz vlastitog iskustva spoznamo da su utemeljene - zaključila je modna kreatorica koja kaže da vjeru u ljubav nije izgubila, ali u svoje odabire da. 

- U vezi dajem jako puno i to mi je dugi niz godina bilo prirodno, no danas ne želim biti osoba koja dominantno daje ni ona koja dominantno prima. Želim ravnopravan odnos u kojem su obaveze i odgovornosti jednako raspoređene - zaključila je Borna koja je blagdane provela u Zagrebu s obitelji i prijateljima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život