Obavijesti

Show

Komentari 55

Bowieja žena našla u krevetu s Jaggerom i donijela im kavicu

Bowieja žena našla u krevetu s Jaggerom i donijela im kavicu
7

Dečki su se zaljubili iako su bili oženjeni. Odlazili su na intimne večere, u kinu gledali gay filmove, izmjenjivali nježnosti u javnosti i družili se u hotelskim sobama

VIDEO

U biografiji 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger' Christopher Andersen otkriva zanimljive detalje iz rokerova života. Nakon priče da mu je Carla Bruni (44) obećala da će mu biti ljubavnica do kraja života, slijedi još zanimljivih detalja iz bogatog seksualnog života Micka Jaggera (68). Frontman Rolling Stonesa bio je u intimnoj vezi s tri godine mlađim glazbenikom Davidom Bowiejem. 

- Jagger je bio isti kao i većina umjetnika ranih sedamdesetih, htio je biti dio seksualne revolucije koja je promicala biseksualnost. 'Furao' je šljokice, šminkao se plavim sjenilom i nosio 'platforme' - rekao je Chuckie Starr autoru biografije. 

Intimne večere, gay filmovi u kinu, hotelske sobe...

Jagger i Bowie upoznali su se 1973.. Mick je došao na Davidov koncert i družili su se u backstageu. Bili su fascinirani jedan s drugim i stalno su si slali darove. Njihova veza ubrzo je postala više od prijateljske. Dečki su zajedno izlazili i to bez supruga. Odlazili su na intimne večere, u noćne klubove, izmjenjivali nježnosti u javnosti i iznajmljivali sobe u hotelima kad su htjeli biti sami. 

- David je Micka često vodio u kino. Gledali su filmove gay tematike. Ni jedan od njih nije se bunio kad su ih fotografirali dok je Mick Davidu stavio glavu u krilo, a ovaj ga je nježno milovao po kosi - otkriva Andersen.

Bowiejeva žena našla ih je u krevetu

U vrijeme dok su bili zajedno, Bowie je bio u braku s Mary Angelom Barnett (62), a Mick s Jerry Hall (56). Obje su imale razumijevanja za potrebu svojih supruga za seksualnim eksperimentiranjem. 

- Angie je jednog dana Davida pronašla u krevetu s Mickom. Obojica su bili goli. Nije se pretjerano uzrujala, već im je donijela kavu i sok da se razbude - otkriva biografija. 

Micku je bilo malo čudno što se Davidova supruga nije uzrujala kad ih je zatekla, no uskoro su zajedno pili kavu u krevetu. Angie ih nije zatekla dok su se seksali, ali kasnije je prijateljima pričala da goli u krevetu nisu imali raditi ništa drugo nego se seksati. 

Seksali se utroje i s Tylerovom curom Bebe Buell

Bowiejevu i Jaggerovu vezu potvrdila je i Ava Cherry, back-up pjevačica koja je živjela s Davidom i Angie. Kaže da su dečki bili opsjednuti jedan s drugim u seksualnom smislu. 

- Puno smo puta svo troje završili zajedno u krevetu, no većinom sam ja završila po strani gledajući njih dvojicu kako se seksaju - otkrila je Cherry te dodala da su glazbenici živjeli zajedno nekoliko mjeseci i bili emotivno jako povezani. 

Osim Cherry, Bowie i Jagger seksali su se utroje i s Bebe Buell (58), Playboyevom zečicom s kojom Steven Tyler (64) ima kćer Liv (35). 

- Kad su shvatili da im se Bebe obojici sviđa i da se obojica seksaju s njom sami, nagovorili su je da svo troje odu u krevet - piše Andersen. Buell je autoru biografije ispičala kako su je Bovie i Jagger nazivali u tri sata ujutro kako bi je pozvali na orgije s četiri divne crnkinje ili crnca, što god joj je bolje odgovaralo. 

Zavodio i Angie, njena mama ga je obožavala

Među ljepoticama koje je Jagger zavodio dok je bio u braku s Jerry Hall bila je i Angelina Jolie (37). Glumičina sada pokojna majka Marcheline Bertrand nagovarala je kćer da bude s rokerom, mislila je da je idealan za nju iako je samo četiri godine mlađi od njena oca Johna Voighta. 

- Marche je bila fascinirana Jaggerom i mislila je da za Angelinu ne postoji bolji muškarac. Htjela je da Mick njenu kćer nauči sve što treba znati o slavi i kako da se nosi s popularnošću - otkriva obiteljska prijateljica Lauren Taines.

Angie je u to vrijeme bila u braku sa zvijezdom 'Trainspottinga' Johnnyjem Leejem Millerom (39) kojeg je varala s Timothyjem Huttonom (51). Jolie je 1997. snimila spot s Rolling Stonesima za pjesmu 'Anybody Seen My Baby'. U spotu glumi striptizetu, a tijekom snimanja je poludjela i vrištala na sve na setu govoreći im kako ne zna ni plesati ni pjevati te da joj nije jasno što radi tamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja