Obavijesti

Show

Komentari 23

Božić milijunaša: Poklanjaju si dijamantni WC i automobile...

Božić milijunaša: Poklanjaju si dijamantni WC i automobile...
6

Američki glumac Ben Affleck nije štedio ni na bivšoj zaručnici Jennifer Lopez. Njoj je za jedan Božić kupio WC školjku s dijamantima, rubinima i safirima...

VIDEO

Slavni ne štede ni kad su u pitanju pokloni za Božić, većina njih posegne duboko u džep kako bi razveselili svoje bližnje. Tako je britanski glumac Jude Law (46) svojoj, sad već bivšoj, zaručnici Sienni Miller (37) za Božić darovao klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrijednim milijun kuna. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala.

2010 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - New York

Bivši boksač Mike Tyson (55) na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio je dva milijuna dolara. Ipak, nije joj kupio sportski auto niti dijamantni prsten, već joj je kupio golemu zlatnu kadu kako bi se mogla brčkati optočena zlatom. 

Ništa manje se nije isprsio ni bivši nogometaš David Beckham (44) svojoj je Victoriji (45) za božićni poklon 2005. godine pod borom ostavio dizajnersku torbicu s dijamantima, vrijednu 750 tisuća kuna te ključeve novog Rolls-Roycea vrijednog dva milijuna kuna.

David Beckham and Victoria Beckham attend The Fashion Awards 2018 at The Royal Albert Hall. London, UK. 10/12/2018

David nije jedini koji ne štedi na svojoj supruzi. Američki glumac Ben Affleck (47) svojoj je, sada već bivšoj, supruzi Jennifer Garner (47) kupio dijamanti prsten od sedam karata, a nije štedio ni na bivšoj zaručnici Jennifer Lopez (50). Njoj je za jedan Božić kupio WC školjku optočenu dijamantima, rubinima i safirima. 

gigli prem 04

Pokloni celebrityja doista su nešto o čemu možemo sanjati, a dokaz tome je i pjevačica Beyonce (38) koja je svom suprugu Jay Z-ju (50) za jedan Božić kupila Bugatti vrijedan dva milijuna dolara, a on je njoj kupio Birkin torbicu vrijednu 350 tisuća dolara. Slavni glazbeni par ne štedi ni na svojoj djeci, pa su tako kćeri Blue Ivy poklonili lutku vrijednu vrtoglavih 60 tisuća američkih dolara, odnosno 390 tisuća kuna. Riječ je o lutki koja na sebi ima dijamante, a izrađena je od bijelog i zlatnog nakita.

Disney

Otac Tori Spelling (44), producent Aaron, svojoj je djeci htio pružiti 'bajkoviti Božić' stoga je kupio stroj za lažni snijeg koji stoji oko dva milijuna dolara te je 'pahuljama' obasipao cijelo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj djeci 2009. godine.

Paris Hilton (36) zna kako samu sebe počastiti za Božić. Jedne godine kupila je ružičasti Bentley Continental GT vrijedan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča prekrivena dijamantima. 

The Streamy Awards 2019 in Beverly Hills

Glumica Courteney Cox (55) ne štedi na svojim prijateljima pa je tako svojoj kolegici i najboljoj prijateljici Jennifer Aniston (50) kupila bicikl u vrijednosti od 12 tisuća dolara, odnosno oko 80 tisuća kuna.

Klan Kardashian-Jenner jedni su od najbogatijih obitelji na svijetu, a čini se kako od silnog bogatstva više ne znaju što bi kupovali jedni drugima. Tako je mama obitelji Kardashian-Jenner, Kriss Jenner (64), već je sve riješila. Sklopila je ugovor sa sponzorom te će ovoga Božića članovima svoje obitelji, ali i prijateljima darovati poklon kartice za botoks tretmane. 

Od mikrofona do Bijele kuće: 8 slavnih koji su postali političari
Od mikrofona do Bijele kuće: 8 slavnih koji su postali političari

- Tko ne voli botoks? Za mene je on odličan, a ako ste odgovorni i poslušate savjete doktora, mislim da u konačnici sve funkcionira. Koristim ga već duže vrijeme. Sve je vrlo jednostavno. Masaža, dobro čišćenje lica, manikura i malo botoksa i spremna sam za sve izazove. Popriličan sam tradicionalist - rekla je Kris.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju