Obavijesti

Show

Komentari 3

Braći je držao svijeću i postao hit: Zeza ga i vlastita supruga

Braći je držao svijeću i postao hit: Zeza ga i vlastita supruga
12

Fotografije Nicka kako stoji sa smiješnim izrazom lica između dva para brzo se proširila internetom, a zezanciji na račun supruga pridružila se i Priyanka koja se ubacila na fotku uz malu pomoć Photoshopa

VIDEO

Jonas Brothers na dodjeli 'MTV Video Music Awardsa' osvojili su nagradu za najbolji pop video s pjesmom 'Suckers', ali jedan od glazbenika zatekao se u nezgodnoj situaciji. 

Kad su proglašeni pobjednicima, Kevin Jonas (31) i Joe Jonas (30) su se bacili u zagrljaj svojim suprugama, ali Nick (26) se zatekao između njih potpuno sam jer njegova supruga Priyanka Chopra (37) nije bila na dodjeli nagrada.

Fotografije Nicka kako stoji sa smiješnim izrazom lica između dva para brzo su se počele širiti internetom, a zezanciji na račun svog supruga pridružila se i Priyanka koja se ubacila na fotku uz malu pomoć Photoshopa. 

- Uvijek sam s tobom, Nick - poručila mu je glumica na objavi, a uz pomoć Photoshopa sebe je ubacila Nicku u zagrljaj.

Glumica i bivša missica za deset godina mlađeg pjevača udala se u prosincu 2018. nakon što su četiri mjeseca prije vjenčanja potvrdili glasine o zarukama. Slavlje su imali u Indiji u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru, a najam palače platili su čak 390 tisuća kuna.

Chopra i Jones bili su odjeveni u kreacije dizajnera Ralpha Laurena (79) koji ih je spojio 2017. kada ih je pozvao da zajedno dođu na Met Galu. Iako američki dizajner vjenčanice kreira isključivo za članove obitelji i bliske prijatelje, glumica ga je osvojila svojim izgledom i stavom te je zbog toga 'popustio'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing better than this ❤️ #HappinessBeginsTour

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...