Obavijesti

Show

Komentari 15

Brad se prisjetio početaka: 'Ne sramim se, glumio sam kokoš'

Brad se prisjetio početaka: 'Ne sramim se, glumio sam kokoš'
5

Trenutačno u kinima diljem svijeta igra film Quentina Tarantina (56), 'Bilo jednom... u Hollywoodu', u kojem se uz Brada pojavljuje i Leonardo DiCaprio (44), ali glumačka karijera isprva je bila teška i ne baš uspješna

Brad Pitt (55) je gostovao u showu kod Ellen DeGeneres (61), gdje je otkrio kako su njegovi počeci bili daleko od dana holivudske slave koju uživa danas, no ni za čim ne žali niti ga je sram govoriti o tome. Svojedobno je radio kao maskota u fast foodu, nosio je žuto, pernato odijelo i upućivao vozačima da svrate pojesti u lanac restorana za kojeg je radio. 

- Čovjek mora od nečega živjeti, nema ništa sramotno u tome - prisjetio se Pitt i nasmijao voditeljicu i njezine goste. 

Trenutačno u kinima diljem svijeta igra film Quentina Tarantina (56), 'Bilo jednom... u Hollywoodu', u kojem se uz Brada pojavljuje i Leonardo DiCaprio (44), a Ellen je zanimalo kako se Brad pripremao za ulogu, s obzirom na zavidnu figuru koju je pokazao na filmskom platnu. 

- Idem u teretanu, trčim, pripremam se... Kao glumac moram biti spreman - priznao je Brad. 

Voditeljica ga je pohvalila za angažman, ali i podsjetila kako imaju sličan ukus. 

- Razumijemo se, Brad. Jednom sam čak hodala s tvojom bivšom - dodala je, a najpoželjniji holivudski rastavljenik kroz smijeh je zaključio da će taj razgovor nastaviti nakon emisije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak