Obavijesti

Show

Komentari 7

Brak Macronovih: 'Predsjednik zove Brigitte svakih sat i pol, uvijek znaju što onaj drugi radi'

Brak Macronovih: 'Predsjednik  zove Brigitte svakih sat i pol, uvijek znaju što onaj drugi radi'
8

'Prva dama ponekad drijema i uopće ne čuje što joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka', navela je autorica. Zbog velike razlike u godinama Brigitte se već navikla na šale na njezin račun

VIDEO

Najnovija biografija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (43) otkriva nove detalje njegova odnosa sa 25 godina starijom suprugom Brigitte Macron (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Autorica je francuska novinarka Gaël Tchakaloff (49), koja se se sprijateljila s Macrovima 2016. godine, a pomno ih je pratila tijekom posljednjih godinu i pol dana te napisala biografiju "As Long as We're Together".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
THE CANADIAN PRESS 2018-06-07

Biografija, koja još uvijek nije službeno autorizirana od strane predsjednika i njegove supruge, sadrži njihove citate te ih portretira kao par koji sve radi zajedno i koji se boji raditi bilo što bez znanja onog drugog, piše Daily Mail.

French President

Autoricu u knjizi otkriva kaku ju je 'fascinirala' njihova ljubavna priča, također  navodi da francuski predsjednik zove svoju suprugu svakih sat i pol te da je ona njegova osoba od najvećeg povjerenja.

Macron dolazi u Hrvatsku
Macron dolazi u Hrvatsku

Anonimni izvori bliski predsjedničkom paru također su progovorili o njihovoj snažnoj vezi te otkrili da je Brigitte isključivo posvećena suprugovu uspjehu.

French President Emmanuel Macron and his wife Brigitte Macron leave after the traditional Bastille Day military parade on the Champs-Elysees avenue in Paris

Zbog velike razlike u godinama Brigitte se već navikla na šale na njezin račun, a glasine o tome kako je njihova veza samo pravan za Macronovu homoseksualnost je nakon predsjedničkih izbora opovrgnuo izvor blizak paru.

- Pravi su par i iznimno su bliski - rekao je izvor, dodajući kako Macron ustvari 'želi samo svoju mamicu'.

FILE PHOTO: French President elect Emmanuel Macron and his wife Brigitte Trogneux celebrate on the stage at his victory rally near the Louvre in Paris

- Imaju zajednički raspored te iz minute u minutu znaju što onaj drugi radi. Uvjereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsjednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drijema i uopće ne čuje što joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka - samo su neke od pikanterija koje je iznijela u knjizi.

Commemoration of the Centenary of the end of the First World War

- Oboje su iznimno inteligentni, povezani na različitim razinama te, uz sve to, i dalje jako zaljubljeni. Oboje vole knjige i čitanje i njihov pristup životu baš je takav. Kada razgovarate s Brigitte ili Emmanuelom, njihov govor prepun je literarnih aluzija. Moja knjiga nije politička knjiga, već knjiga o ljubavi. Kada bih ih vidjela zajedno, a viđala sam ih često, uvijek su se dodirivali i ljubili u obraz -otkrila je autorica knjige.

Brigitte Macron, wife of the French President, waits to welcome guests at the Elysee Palace in Paris

- Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njezin se ured nalazi u ženskom krilu prizemlja Elizejske palače, a njegov je na prvom katu pa se često viđaju - navodi autorica.

French President elect Emmanuel Macron and his wife Brigitte Trogneux celebrate on the stage at his victory rally near the Louvre in Paris

Premda je Macron blizak sa svojom majkom, više puta se kroz knjigu provlači majčinska uloga Brigitte prema suprugu. Spisateljica ističe da Macronova mama i Brigitte, koja je tri godine mlađa od svekrve, imaju prijateljski odnos.

POGLEDAJTE I LIVE PRIJENOS 24. SUSRETA ZA RUDIJA U GORNJOJ STUBICI: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje