Obavijesti

Show

Komentari 8

Bralić i Intrade otvaraju 20. Dane hrvatskog filma u Orašju

Bralić i Intrade otvaraju 20. Dane hrvatskog filma u Orašju
3

Koncert u Vukovaru za klapu ima posebno značenje jer je Vukovar jedan od rijetkih gradova u kojima nisu nastupili. Sami su izrazili želju da gostuju u gradu-heroju

VIDEO

Tomislav Bralić i klapa Intrade 5. rujna će spektakularnim koncertom obilježiti početak jubilarnih 20. Dana hrvatskog filma u Orašju.

'Mala Pula', kako od milja zovu festival u Orašju, trajat će sedam dana i ugostiti elitu hrvatskog glumišta, a da i glazbeni program bude na nivou eminentnog festivala, pobrinut će se omiljena zadarska klapa.

Gosti festivala uživat će tako u najljepšim hitovima klape Intrade kao što su 'Zora bila', 'Da mi budeš jidro', 'Zalutali pogled', 'Nisam te sriće' i mnogim drugima koje će zapjevati u Aqua centru.

Dan ranije Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će u Vukovaru, gdje će na središnjem gradskom trgu održati veliki koncert povodom zatvaranja manifestacije 'Ljeto u Vukovaru 2015.'.

Koncert u Vukovaru za klapu ima posebno značenje jer je Vukovar jedan od rijetkih gradova u kojima do sada nisu nastupili. Zadrani su sami izrazili želju da gostuju u gradu-heroju, a organizatori su im velikodušno izašli u susret.

- Drago nam je da ćemo konačno zapjevati i u Vukovaru. Naše su pjesme pune emocija i imaju tu domoljubnu crtu te ćemo preko njih reći Vukovarcima veliko hvala za sve što su napravili za Hrvatsku - kazao je Bralić.

On i klapa jedva čekaju da u petak u 21 sat izađe na pozornicu, a koncert koji pripremaju Vukovarcima sasvim sigurno će svima ostati u lijepom pamćenju. Na manifestaciji Ljeto u Vukovaru 2015.' nastupili su i Neno Belan, Mladen Grdović te grupa Vatra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...