Obavijesti

Show

Komentari 90

Branka o Vasićima: Umjesto da rade, oni su mazili moju mačku

Branka o Vasićima: Umjesto da rade, oni su mazili moju mačku
6

Vasići traže da im Branka Radić, kod koje su živjeli, vrati odjeću, a ona ih optužuje da su se po cijele dane pudrali i trošili vodu pa ih je izbacila iz kuće

VIDEO

Imao sam infarkt i zato su djeca hitno otišla kući, kaže Rade Vasić (57). Dva mjeseca nakon što su otišli od Branke Radić (78) iz Koprivnice, zbog čega je intervenirala policija, oglasila se glava obitelji Vasić iz Male Plane u Srbiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Bio sam u Beogradu neku svirku dogovarati. Vratio sam se kući i legao da se odmorim. Bilo je pola tri. Udario me infarkt. Morao sam hitno na operaciju. Ugradili su mi dva stenta. Za koji dan ugradit će mi i treći. Osjećam se dobro, mogu svirati, kao nov sam - započeo je ispovijest Rade.

Kako kaže, blizanci Mika i Giba (25) kod kuće su i traže posao.

'Zvala je policiju i izbacila ih'

- Gospođu Branku odjednom je preokrenulo. Rekla im je: ‘Ako idete u Srbiju, ne morate se ni vraćati’. Nije bila gruba. Grijeh bi bio od Boga da je nešto pred njima rekla. Ona je vjernica - kaže Rade. Dodaje da je Branka zvala policiju zato što su je blizanci odlučili napustiti.

- Mika i Giba pakirali su se noću, a ujutro su otišli u policiju kako bi napustili Hrvatsku. Za rođendan im je njezin suprug kupio pametne telefone, a ona svakome po jedan ručni sat. Satove im je skinula i prijavila ih policiji da su ukrali mobitele - kaže Rade. Dodaje da njegovi blizanci nisu prvi koje je Branka, kako kaže, zeznula.

- Bilo ih je još dvoje na koje je sve prepisala, pa ih istjerala. Osam mjeseci su mi djeca bila kod nje. Zaslužili su da nešto dobiju - zaključio je Rade. Branka Radić tvrdi da blizance nije izbacila iz kuće, nego da su se samovoljno pokupili.

Branka: 'Kod mene su živjeli kao prinčevi i lordovi'

- Cijeli dan su sjedili za stolom i mazili moju mačku umjesto da rade - kaže Branka.

- Lopovi, odnijeli su sve novo što sam im kupila, a staro su mi ostavili. Ništa nisu imali kad su došli kod mene. Ni pidžamu. Došli su goli i bosi s jednim koferom. Šest kofera su odnijeli - tvrdi Branka.

Ističe da blizancima na rate još plaća mobitele koje im je kupila. No kaže da im ih nije poklonila, nego da je dogovor bio da ih imaju dok su kod njih.

- Kupovala sam im robu i kozmetiku. Večer prije nego što su otišli sjedila sam u boravku i gulila naranče. Nisu ništa govorili. Kad sam otišla spavati, počeli su se pakirati. Ujutro su zvali taksi - kaže Radić. Ljutita je jer, kako kaže, blizanci su cijele dane šopingirali.

Screenshot

- Niti znaju raditi niti hoće. Ni jednom me nisu isfrizirali, a oni su frizeri. Nisu bili vezani u mojoj kući. Mogli su otići. Laž je da im nisam dala da odu - kaže Branka. Ističe i da je njihovim roditeljima slala novac jer su je tražili za liječenje.

- Za svoje novce sam othranila Vasićeve. Ostavili su sve neoprano. Nikad ni stepenice nisu počistili. Cijele dane i noći su ležali i telefonirali. Do 10 bi spavali. Rekla bih im da donesu drva. A Giba bi odgovorio: ‘Ja sam se malo uspavao’ - ogorčena je Branka. Tvrdi da im je lani platila ljetovanje na moru na kojem su prvi put bili. Dodaje da im je dala 3000 kuna da u Zagrebu proslave Novu godinu, a isto toliko im je dala i za Božić.

- Čak sam im i vlak plaćala. Oni su tu sjedili, grijali se i šopingirali. Jedan mjesec potrošili su mi 20 kubika vode, a suprug i ja potrošimo dva. Oni su se tuširali danju i noću - kaže Radić. Zaključila je da je slobodno tuže, ali im ona ništa više neće dati.

- Samo zvijezde rade od sebe. Moraš nešto i imati da bi bio zvijezda. Ni papuče nisu imali. Kupili su si crne Chanelove papuče od 700 kuna s coflekom - kaže Branka. Dodaje da je blizancima bilo svejedno kupuju li na muškom ili ženskom odjelu.

- Kupovali su najskuplju kozmetiku. Kreme i parfeme od sto eura. Htjeli su Versace, a došli su s golim prstima u starim tenisicama. Živjeli su kao lordovi i ponašali se kao prinčevi - nastavlja. Tvrdi da blizanci imaju više šminke od nje.

- Nisu za žene, to se vidi. Čak su moj puder koristili. Stalno su se pudrali – kaže Branka. Njihove stare stvari je, kaže, zapalila.

Rade: 'Blizancima sam važniji ja nego gaće i traperice'

- Pokajala se što je Miku i Gibu uzela k sebi, ali htjela je biti popularna. To mi je rekla kad smo se čuli telefonski. Zvao sam je kad sam izašao iz bolnice. Doduše, poželjela mi je da ozdravim - kaže Rade. Ljut je na Branku što je djeci uzela garderobu.

'Neka im vrati garderobu'

- Kod nje su ostale jakne, traperice, 20-ak pari tenisica, odijela, košulje... To im je ona kupila. Osam mjeseci su kod nje živjeli. Trebaju nešto dobiti zauzvrat. U ugovoru koji su potpisali piše da im ostavlja sve svoje pokretno i nepokretno. Djeca ne traže ništa, samo robu - kaže Rade.

Rade ističe da nije istina kako je Branka rekla da njegovi sinovi nisu ništa radili dok su bili kod nje.

- Kosili su travu i cijepali drva. Tko ju je vodio doktorima nego moja djeca. Osam kubika drva sam ja iscijepao kad smo Rada i ja bili kod nje tri dana - kaže Rade. Dodaje i da je laž da su se djeca pokupila usred noći, kako tvrdi Branka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao