Obavijesti

Show

Komentari 27

Brat Tajčina supruga služio je misu prije njegove operacije

Brat Tajčina supruga služio je misu prije njegove operacije
1

UJEDINJENA OBITELJ Pjevačica je sa svekrvom i svekrom satima čekala novosti iz operacijske sale, dok se njezina mama Štefica brinula o unucima

VIDEO

Medicinska sestra nam je javila da oporavak nakon suprugove operacije teče dobro. Kad su ga doveli pred nas, Matthew je trpio snažne bolove. No doimao se vrlo hrabrim, rekla je Tatjana Cameron Tajči (46).

Njezin suprug Matthew Shane Cameron (46) prekjučer je operiran jer mu se rak pluća proširio po tijelu. Tajči je dan prije operacije preklinjala prijatelje i poznanike da molitve posvete za ozdravljenje njezina muža.

Prije odlaska u operacijsku salu pjevačica je Matthewa snažno primila za ruku, dok je njegov brat, svećenik Ben, nad bolničkim krevetom služio misu za ozdravljenje.

Došla sam u bolnicu večer prije zakazane operacije da budem s Matthewom. Proveli smo najljepšu večer u životu. Pustila sam glazbu i ušuškala se do njega u maleni bolnički krevet, rekla je Tajči.

Pjevačica je emotivno dodala kako se privila uz supruga te ih prekrila dekom koju je njihov najmlađi sin Blais (11) poklonio tati za Dan očeva.

Prije ulaska u operacijsku salu Matthew je sa svojim liječnikom, koji je podrijetlom iz Hrvatske, maštao o putovanjima. Matthew mu je prepričavao zgode koje je doživio na jedrenjima po našoj obali. Prije nego što su ga odveli na operaciju, glazbeni producent smogao je snage te sjeo na rub bolničkog kreveta.

- Osjećam se kao da idem na vožnju u lunapark. Očekuješ uzbudljivu vožnju, a ne znaš što te čeka - povjerio je supruzi. Pjevačica tvrdi kako je razmišljala samo o svojem i suprugovu strahu.

- Matthew se nikad nije bojao opasnih vožnji ili riskiranja. Rekao mi je: ‘Volim vožnje u lunaparku’, a ja sam ga poljubila - priča Tajči.
Matthewov brat Ben također se nada najboljem ishodu nakon teške operacije, ali je oprezan.

- Njegova borba s karcinomom krenula je u lošem smjeru. Skinuli su ga s lijeka Tarcevo jer je oporavak bio znatno lošiji od očekivanoga. Od tada je sve slabiji. Završio je terapije zračenjem na vratu i prvu rundu kemoterapije. Bolovi su mu sve snažniji, a kaže da se osjeća kao da na grudima nosi 30 kilograma - rekao je Ben.

Pjevačica ne gubi nadu i vjeruje u suprugovo ozdravljenje. Bila je presretna kad ju je medicinska sestra nazvala nakon operacije te joj potvrdila da se njezin suprug dobro oporavlja. Veselje dijeli sa sinovima Blaisom (11), Evanom (14) i Danteom (15) te majkom Šteficom, koja se mjesecima ne odvaja od kćeri. Hrabri je i tješi, a preuzela je brigu o kućanstvu i unucima, dok Tajči brine o suprugu i odrađuje poslovne obaveze.

- Cijela obitelj obradovala se kad je Matthewu liječnik nedavno potvrdio da je podoban za isprobavanje novog oblika terapije.

Liječenje Tarcevom mu je, početkom svibnja, zaustavilo širenje raka. Karcinom se smanjio na lijevom plućnom krilu koje je karcinom najviše zahvatio, iako je na tim mjestima Matthew osjećao jake bolove. Obitelj je tad bila uvjerena da su njihove molitve uslišane.

- Bilo je prekrasno čuti riječi: ‘Tarcevo mi je pomogao, ne bih više trebao osjećati bolove’. Riješit ćemo to i držati te na oku sljedećih desetak godina - rekli su Tajčini sinovi.

Obitelj se mjesecima grčevito bori za njegovo ozdravljenje. Na internet-stranici GoFundMe Tajčina prijateljica je skupljala novac za ozdravljenje njezina supruga, a pjevačica je zamolila suradnike da je što češće zovu na gaže da se suprug što više odmara.

- Nikad se nisam osjećao tako loše. Nisam mogao držati ni vilicu u ruci, a kamo li se samostalno odjenuti. Smršavio sam desetak kilograma i osjećao se jako slabo - rekao je tad američki glazbeni producent o kojemu, osim Tajči, njihovih sinova i brata Bena, svakodnevno brine i njihova mlađa sestra Mary Kate Cameron.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…