Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Bregović o tučnjavi Islamovića i Tife: Pa što, nisu crkveni zbor

Već se mjesecima šuška o netrpeljivosti između Islamovića i Vojičića, kao i o neslaganju nekadašnjih pjevača Bijelog dugmeta. Glazbenici su gažu za doček 2018. u Budvi naplatili 819.000 kuna

Foto: Pixsell

Glazbenik Goran Bregović (67) bio je s ostalim članovima nekadašnjeg Bijelog dugmeta kada su se potukli na dočeku Nove godine u Crnoj Gori. Za tučnjavu postoji video snimka kao dokaz, a Bregović se u sukob nije htio miješati. Nakon što su krenuli silaziti s bine, Mladen Vojičić Tifa (57) je Alena Islamovića (60) lupio glavom. No glazbenik, koji se primio za glavu zbog udarca, nije mu ostao dužan, već mu je uzvratio nogom. 

- Pa što, nije se potukao zbor u džamiji ili crkveni zbor. Potukla su se dva pjevača rock and rolla - rekao je Bregović u najavi za emisiju 'Premijera' srpske televizije Pink. 

Do tučnjave je došlo jer je Tifa navodno zamjerio Islamoviću što je pjevao dionicu pjesme namijenjenu njemu. 

Marko Prpić/Pixsell KONCERT U ARENI Goran Bregović: Sve je u redu, grudnjaci još lete na pozornicu

- Što me ispitujete kad nije bilo ništa? Čovjek se možda poskliznuo na stepenicama pa se za nekoga išao uhvatiti. Ja ništa od toga nisam ni primijetio. Nije bilo incidenta, samo su ljudi to kasnije povezali u incident. Čovjek se poskliznuo, a ja sam ga krenuo uhvatiti - ispričao nam je Islamović nedavno svoju verziju događaja.

Foto: Jugoslav Belada

Već se mjesecima šuška o netrpeljivosti između Islamovića i Vojičića, kao i o neslaganju nekadašnjih pjevača Bijelog dugmeta. Glazbenici su gažu za doček 2018. u Budvi naplatili 819.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO TUČNJAVE:

Bregović je svojevremeno otkrio 'tajnu' pjesme Bijelog dugmeta 'Ima neka tajna veza'. 

- Tu sam pjesmu snimio u Zagrebu. Govori o zatvorskom čuvaru, a ne o velikoj ljubavi kako su svi mislili. Radi se o čovjeku koji je svoj život proveo u zatvoru čuvajući kriminalce, koji su dolazili i odlazili, a samo on je uvijek bio tu - ispričao je glazbenik. 

Tema: Muzika

Message