Show

Komentari 17

Brena i dalje uživa na Mljetu: Pozirala je bez trunke šminke

Brena i dalje uživa na Mljetu: Pozirala je bez trunke šminke

Njezini obožavatelji su sada imali priliku vidjeti pjevačicu u nesvakidašnjem izdanju. 'Skoknula' je i do Dubrovnika, što je također objavila na društvenim mrežama

Pjevačica Lepa Brena (59) zna kako iskoristiti ljeto pa već dva mjeseca uživa na krstarenju sa suprugom Slobodanom Živojinovićem (57).

Nakon Monaca i Italije na red je došla Hrvatska, a glazbenica se pohvalila kako odmara na Mljetu, u uvali Polače.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Skoknula' je i do Dubrovnika, što je također objavila na društvenim mrežama. Pažnju je privukla fotografijom s Mljeta, jer je pozirala bez trunke šminke. 

Njezini obožavatelji su sada imali priliku vidjeti pjevačicu u nesvakidašnjem izdanju.

Inače, Brena će u svoju imovinsku karticu navodno dodati skupocjenu jahtu. Srpski Kurir piše kako će ovo biti značajna investicija od koje će Živojinovići zarađivati novac. 

Pjevačica je u dogovoru sa suprugom odlučila uložiti sredstva u taj posao i iznajmljivati jahtu za obilaske destinacija na moru, pojedinačno i za organizirane turističke izlete. Srpski mediji javljaju kako će za jahtu izdvojiti pola milijuna eura (oko 3.769.000 kuna).

Brenina jahta će biti luksuzno opremljena i moderna. Krasit će je simboli koji podsjećaju na njezinu dugogodišnju karijeru. Turisti će moći vidjeti određene stvari koje pripadaju pjevačici, primjerice njezine kostime, nakit, fotografije...

A postoji i mogućnost da će jahta nositi njezino ime. O svemu će voditi računa njezin suprug. 

Najčitaniji članci