Obavijesti

Show

Komentari 20

Brit Awards: Cheryl Cole skinula je vjenčani prsten

Brit Awards: Cheryl Cole skinula je vjenčani prsten
24

Dodjela nagrada Brit Awards bila je u Londonu. GaGa je odjenula bijelu haljinu i cipele s potpisom preminulog dizajnera i posvetila mu svoje pjesme

VIDEO

Britanska glazbena nagrada dodjeljuje se po trideseti puta. Zbog toga je u utorak u Londonu organiziran spektakularan program. Vodila ga je pjevačica Cheryl Cole. Odabrani su najbolji izvođači u 12 kategorija, a nagrađivani su i najbolji izvođači u proteklih trideset godina. Lily Allen imala je najviše nominacija, a osvojila je nagradu za najbolju žensku izvođačicu Britanije. U konvencijskoj dvorani Earl's Court pojavila se s perikom na glavi. Izjavila je kako se na taj način pokušala sakriti od snimatelja. Nakon toga počela je zahvaljivati mnogim ljudima. Pokušali su je maknuti s pozornice zvučnim signalom.
- Je.... se, ja ću nastaviti sa svojim zahvalama - rekla je.
Odjevena u bijelo, došla je i Lady GaGa. Na dodjeli je pjevala pjesme 'Telephone' i 'Dance In The Dark'. Posvetila ih je nedavno preminulom britanskom dizajneru Alexanderu McQueenu.
- Večerašnja izvedba inspirirana je našim prijateljem. Masku je napravio Phillip Tracey, haljinu Nick Knight, a glazbu Lady GaGa - napisala je kasnije na Twitteru. Lady je odnijela tri nagrade: za najbolju internacionalnu pjevačicu, najbolji internacionalni album te najbolji glazbeni proboj. Nagradu za najboljeg internacionalnog pjevača odnio je reper Jay-Z.
- Hvala grupi Spice Girls što su me inspirirale - izjavio je. Njegova supruga Beyonce Knowles nije došla na dodjelu jer je na turneji.

ROBBIE WILLIAMS NAJVIŠE PRIDONOSI GLAZBI
Britanski pjevač odavno je planetarno popularan. Karijeru je započeo kao 15-godišnjak s grupom 'Take That', a nagradu je dobio nakon 20 godina bavljenja glazbom. Ujedno je i Britanac koji je odnio najviše ovih prestižnih nagrada. U Earl's Courtu otpjevao je pjesmu 'Angels' te se na kraju zahvalio obožavateljima.


CHERYL COLE POSVETILA PJESMU SUPRUGU?
Voditeljica programa i pjevačica navodno je pjesmu na Brit Awardsima posvetila Ashleyju. Na pozornicu je izašla bez vjenčanog prstena skrivajući pogled ispod sunčanih naočala. Otpjevala je 'We Have To Fight For This Love' ili 'Moramo se boriti za ovu ljubav'. Ljutitog izraza lica i čvrstog stava Cheryl je svom suprugu pokušala prenijeti poruku. Proteklih nekoliko dana šuška se da ju je prevario s plavokosom tajnicom.
- Pjevajući pred milijunima ljudi htjela je Ashleyju poslati poruku da joj neće uzeti njen ponos, bez obzira što je učinio - rekao je bliski prijatelj.

BRAĆA GALLAGHER POSVAĐANI I NA BRIT AWARDSIMA
Album grupe Oasis 'What's The Story (Morning Glory)' iz 1995. godine proglašen je najboljim od svih nagrađivanih albuma u proteklih trideset godina. Bend su osnovala braća Liam i Noel Gallagher koji su poznati po svojim javnim svađama i vrijeđanjima zbog čega se bend razišao u kolovozu. Liam se na pozornici zahvalio svim članovima benda osim bratu Noelu.
- Ovo je najbolji je.... bend na svijetu - rekao je. Nakon toga je kipić bacio u publiku i otišao.

OSTALI DOBITNICI
Britanska skupina JLS odnijela je dvije nagrade u kategorijama za najbolji singl te najbolji proboj novih izvođača. Dizzie Rascal proglašen je muškim izvođačem godine, a Kasabian najboljom grupom. Florence and the Machine odnijeli su nagradu za album, a najveći hit u proteklih trideset godina je 'Wannabe/ Who Do You Think You Are' grupe Spice Girls.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju