Obavijesti

Show

Komentari 52

Britanci ljubomorni: Vi imate ljepše wagsice, mi bolje igramo

Britanci ljubomorni: Vi imate ljepše wagsice, mi bolje igramo
38

Britanski portal Daily Mail analizirao je djevojke i žene naših reprezentativaca. Pišu kako wagsice njihove reprezentacije nemaju šanse u usporedbi s hrvatskim jer 'previše cugaju i idu na dijete'

VIDEO

Vatreni se pripremaju za polufinalnu utakmicu s engleskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koja je sutra, a britanski mediji su se raspisali o hrvatskim wagsicama. Istaknuli su kako su supruge i djevojke naših nogometaša glamurozne te će zasigurno najglasnije navijati za svoje ljubljene. 

RAQUEL MAURI

Kako piše Daily Mail, jedna od najromantičnijih priča je ona Ivana Rakitića (30) i njegove supruge Raquel (28). Ivan je 'pao' na Raquel kada mu je poslužila kavu u hotelu noć prije nego što je on potpisao za španjolski klub Sevillu 2011. To je za Rakitića, koji trenutno igra za klub Barcelonu, bila ljubav na prvi pogled i bratu je kasnije rekao da će oženiti tu konobaricu.

- Raquel bi uvijek govorila da mora raditi kako ne bi izašla sa mnom. Jednog dana prijatelj mi je dojavio kako je u baru na slobodan dan, pa sam odmah uskočio u auto i odvezao se tamo. Prišao sam joj, pribukao stolac i rekao: 'Ovdje sam i sada moraš izaći sa mnom jer ne radiš' . Izašla je sa mnom na večeru sljedećeg dana i otada smo zajedno. George Clooney ne bi to bolje napravio - rekao je nogometaš u intervjuu.

Par se vjenčao 2013. nakon dvije godine veze i imali su raskošni medeni mjesec na Maldivima. Supružnici imaju kćeri Altheu (4) i Adaru (2). 

FRANKA BATELIĆ

Daily Mail je pišući o Vedranu Ćorluku (32) prozvao ga kapetanom reprezentacije, iako je to Luka Modrić (32). Ćorluka je u vezi s pjevačicom u usponu Frankom Batelić (26) koja je predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 

Franku na Instagramu ima 60.000 pratitelja i podijelila je fotografije s kolegicom Ritom Orom, a počela je pjevati još kao trogodišnjakinja. Usto je pobijedila u emisiji 'Showtime' te je 2013. pjevala prije Beyonce na koncertu u zagrebačkoj Areni.

Franka je borac za prava LGBT zajednice i glasni zagovaratelj prava životinja, a njezin dečko Vedran glamouroznu pjevačicu naziva 'boljom polovicom' i 'partnerom u zločinu'. 

DINA DRAGIJA

Model Dina Dragija (21) u vezi je s braničem Tinom Jedvajem (22). Lijepa plavuša je bliska prijateljica, kako krivo navodi Daily Mail, djevojke Matea Kovačića (24), Izabel Kovačić (24). Dina je ubojita kombinacija ljepote i pameti te je uz karijeru modela završila Visoku školu međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, gdje je diplomirala na temu Jugoslavije od 1945. do 1956. godine.

IZABEL KOVAČIĆ

Mateo Kovačić je oženio Instagram modela Izabel, koja ima preko 364 pratitelja na društvenoj mreži, 2017. Izabel sa sestrom vodi biznis s dječjim proizvodima, a završila je studij ekonomije u Zagrebu. 

IVANA VIDA 

Domagoj Vida (28) vjenčao se s kraljicom ljepote Ivanom (24), bivšom studenticom ekonomije, koja je s 20 godina proglašena kraljicom Hrvatske za 2014. godinu te imaju sina Davida (2). Ivana sebe na Instagramu opisuje kao ekonomisticu i farmaceutkinju.

- David je centar našeg svijeta i izvlači iz nas ono najbolje - rekla je o njezinom i nogometaševom sinu. 

HELENA MATIĆ

Dominik Livaković (23) i Helena Matić (24) započeli su vezu prošlog ljeta i otada imaju romantične izlete na egzotične destinacije uključujući Pariz i Dubai. Helena voli umjetničko klizanje i modu te redovito dijeli svoje slike modelinga na društvenoj mreži. 

 

Family time❤️ @helenamatic @manuela.skob #mom #love

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

MELANIE BRADARIĆ

Vezni igrač Filip Bradarić (26) oženio je studenticu Melanie (23) u ožujku 2017. u Rijeci, samo dva mjeseca prije nego se rodio njihov sin Luka (1). Par ima psa i redovito dijele fotografije obiteljske slike na društvenoj mreži. 

 

Time in Paris 🗺☀️👫

A post shared by Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric) on

VANJA BOSNIĆ

Daily Mail piše da supruga Luke Modrića (32), Vanja Bosnić ima 35 godina umjesto 38 te da se par upoznao 2007. kada je ona radila u agenciji Mamić Sports. Napustila je agenciju i otišla s Lukom u Tottenham prije nego je postala njegova agentica i osigurala mu je ugovor koji ga je 2012. doveo u Real Madrid. Par se vjenčao u privatnosti 2010. i imaju sina Ivana (8) te kćeri Emu (5) i Sofiju koja se rodila u listopadu prošle godine. 

JOSIPA PERIŠIĆ

Ivan (29) i Josipa Perišić ljubavni su par još iz srednje škole, a vezu su ozakonili 2012. godine, prije negoli su dobili djecu Leonarda (5) i Manuelu (3). Josipa se posvetila obitelji i djeci, a rado putuje te često dijeli fotografije na kojima se vidi obiteljska potpora Ivanu na nogometnim utakmicama.

ANTONIA BOZZA

Danijel Subašić (33) i Antonia Bozza (33) vezu su započeli prije 16 godina, kada su se upoznali na Filozofskom fakultetu, gdje je Antonia diplomirala. Par zajedno živi u Monaku. Njezin otac Ante njihovu vezu nije odobravao zbog činjenice da je Danijelov otac pravoslavne vjere.

ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Duje Ćaleta-Car (21) u vezi je s Adrianom Đurđević (26), koja je nedavno diplomirala pravo. Glamurozna brineta na Instagramu ima 26 tisuće pratitelja. Glasna je navijačica svog partnera te je zbog njega pozirala u toplesu, tek s nacrtanom zastavom na leđima kako bi pokazala zalaganje. 

SILVIJA BROZOVIĆ

Marcelo Brozović (25) vjenčao se sa Silvijom (24), djevojački Lihtar, 2016. godine, a nešto kasnije dobili su kćer Auroru (1). Silvija ima više od osam tisuća pratitelja, a na njezinom profilu piše: 'Najvažnija stvar da bi uživao u životu je da budeš sretan, i jedino je to bitno'.

BOŽICA PIVARIĆ

Obrambeni igrač ukrajinskog Dinama iz Kijeva, Josip Pivarić (29), oženio se Božicom (27) 2011. , a par ima sina Mateja i kćer Lorenu. Iako je njezin Instagram zatvoren za javnost, redovito objavljuje svoje selfieje i zajedničke fotografije s odmora na egzotičnim destinacijama.

 

💏 #springnight

A post shared by Josip Pivarić (@josip_pivaric19) on

Engleski navijači su komentirali članak Daily Maila rekavši kako wagsice njihove reprezentacije nemaju šanse u usporedbi s hrvatskim jer 'previše cugaju i idu na dijete'. Dodali su kako je Hrvatska slavna po ljepoti Hrvatica. 

- Poštena igra - oni su dobili ove lijepe wagsice, a mi ćemo utakmicu - istaknuo je navijač. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...