Show

Komentari 1

'Na Meghaninu odluku utjecala je njezina bliska prijateljica...'

'Na Meghaninu odluku utjecala je njezina bliska prijateljica...'

Jessica Mulroney često se spominje kada je riječ o kraljevskoj obitelji otkako je u nju ušla Meghan. Britanci smatraju kako je imala veliki utjecaj na nju tijekom donošenja odluke o Megxitu

U Velikoj Britaniji glavna tema je i dalje Megxit, naročito nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) odstupili s kraljevskih dužnosti. Britanski su se mediji sada raspisali o ženi za koju neki tvrde kako je imala veliku ulogu u procesu napuštanja kraljevskih dužnosti Harryja i Meghan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o Meghaninoj bliskoj prijateljici i suradnici Jessici Mulroney. Ime ove pripadnice kanadskog visokog društva često se spominje kada je riječ o kraljevskoj obitelji otkako je u nju ušla Meghan. Jessica je osoba kojoj Meghan najviše vjeruje, a Britanci upravo zbog toga smatraju kako je imala veliki utjecaj na nju tijekom donošenja odluke o Megxitu, piše Daily Mail.

Njih dvije danas i izgledaju isto, gotovo ih se ne može razaznati, imaju iste frizure, nose istu šminku, istu odjeću - pišu britanski mediji o odnosu Meghan i njezine najbolje prijateljice. S Jessicom je Meghan samo mjesec dana nakon prvog spoja s Harryjem, Meghan otišla na jedan od svojih posljednjih odmora u privatnosti. 

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry šokirali su javnost objavom kako se povlače s kraljevskih dužnosti.

- Meghan i ja krećemo u nepoznato, ali stvarno nismo imali izbora. Želim jasno poručiti da Meghan i ja ne odlazimo nikamo - naglasio je princ u nedjelju navečer u Londonu u govoru na dobrotvornoj večeri u organizaciji Sentebalea, organizacije za pomoć djeci južne Afrike oboljeloj od AIDS-a čiji je suosnivač.

Prema dogovoru postignutom u subotu s kraljicom Elizabetom i visokim članovima kraljevske obitelji, par više neće službeno predstavljati monarha. Od proljeća više neće koristiti kraljevske titule i povući će se s dužnosti, uključujući i one vojne. Zadržat će privatna pokroviteljstva i članstva u udrugama.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci