Show

Komentari 11

Britanka je platila 33.000 kuna kako bi imala guzu kakvu ima njena kćer (18): 'Savršena je'

Britanka je platila 33.000 kuna kako bi imala guzu kakvu ima njena kćer (18): 'Savršena je'

Jema je na društvenim mrežama, gdje je prati više od sto tisuća ljudi, objavila fotografije nakon operacije gdje su vidljivi šavovi po njezinoj stražnjici. Na operaciji su joj masno tkivo presadili s trbuha u stražnjicu

Britanska influencerica, glumica i voditeljica Jema Gilsenan (37) jedna je od onih ljudi kojima je izgled vrlo bitan u životu pa na stvaranje idealnog tijela troši milijune novca kako bi se podvrgnula estetskim operacijama. Njoj je uzor njena kćer Ellie (18) pa je željela napraviti stražnjicu kakvu ima ona.

POGLEDAJTE VIDEO: Operirala se da izgleda kao lutka

- Otkako je Ellie bila mala, imala je savršenu stražnjicu, dok je moja uvijek bila ravna i mala. Ellie me uvijek zezala zbog toga, a između nas postoji rivalstvo zbog naših izgleda. Ona ima sjajnu figuru, a ja svoju jedva održavam kako starim - rekla je Jema za The Sun

Jema je na društvenim mrežama, gdje je prati više od sto tisuća ljudi, objavila fotografije nakon operacije gdje su vidljivi šavovi po njezinoj stražnjici. Na operaciji su joj masno tkivo presadili s trbuha u stražnjicu.

Jema od svoje 16. godine želi povećati stražnjicu po uzoru na Kim Kardashian (39), no ipak se odlučila na podizanje. Operaciju je platila 4.000 funti, odnosno 33.000 kuna. 

No, to nije jedina operacija kojoj se podvrgnula. Ugradila je implantate u obraze i usnice, a njezina kćer Ellie je to sve napravila čim je napunila 18 godina. Jema je dosad potrošila 130.000 kuna na svoj izgled.