Obavijesti

Show

Komentari 4

Britanku su priveli u Tajlandu: 'Bila sam u ćeliji sa žoharima'

Britanku su priveli u Tajlandu: 'Bila sam u ćeliji sa žoharima'
7

Kada je stigla na kontrolu putovnice, tvrdi da su joj više puta rekli kako ne mogu prihvatiti njezinu putovnicu. Policija je otkrila kako joj u putovnici nedostaju dvije stranice te su je zadržali u zatvoru 24 sata

Britanska Instagram influencerica Lacey Montgomery-Henderson (28) bila je na desetodnevnom putovanju u Bangkoku kada joj je odbijen ulazak u zemlju. Službenici su odbili njezinu putovnicu koju je zamijenila nakon što je prije nekoliko godina po njoj prolila tekućinu, prenosi Daily Mail

Kada je stigla na kontrolu putovnice, tvrdi da su joj više puta rekli kako ne mogu prihvatiti njezinu putovnicu, a potom su je odvezli liftom u pratnji više dužnosnika koji su joj rekli da je njena putovnica vlastima neprihvatljiva. Naime, policija je otkrila kako joj u putovnici nedostaju dvije stranice te su je zadržali u zatvoru 24 sata. Lacey ih je optužila kako su je zatvorili u prljavu tajlandsku ćeliju, koja je prepuna žohara. 

- Osjećam se odgovornom, ne želim da se nitko drugi ne dovede u takvu situaciju. Ne bih to htjela nikome, tretiraju te kao životinje i to je iskustvo koje neću brzo zaboraviti - napisala je influencerica na društvenim mrežama.

- Tretirana je kao zatvorenik u zaključanoj sobi s žoharima. Ponižavalo ju je tisuće poruka koje su joj kasnije stizale, naročito od stranaca - rekao je izvor blizak Lacey.

Lacey su na kraju pustili, a osoblje British Airways-a pratilo je njezin let u Heathrow kako bi tamo proslavila rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

 

 


 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak