Obavijesti

Show

Komentari 0

Britanski Underworld za veliku završnicu Sea Dance festivala

Britanski Underworld za veliku završnicu Sea Dance festivala
1

Karijera Underworlda započeta je prije više od dvadeset godina. U prvoj, gitarski orijentiranoj postavi, Underworld je bio usmjeren k funky elektropop zvuku

VIDEO

Jedan od najznačajnijih sastava u povijesti elektronske glazbe, britanski Underworld, pridružuju se impresivnom programu Sea Dance Festivala sa jednom jedinom misijom: da zajedno sa Jamiroquai i Example pokore jadransku obalu ovog ljeta.

Njihov nastup na glavnoj pozornici SDF smještenoj na jednoj od najljepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve, predstavljat će savršenu kulminaciju i grandiozan završetak velike, osmodnevne EXIT Avanture, a osim njih nas na glavnoj pozornici 17. srpnja očekuje još niz elektronskih izvođača, predstavnika Dance Arene EXITa, koja tu večer gostuje na plaži Jaz.

Ovo je prvi put da će majstori elektronskih nastupa, Karl Hyde i Rick Smith, nastupiti na crnogorskoj obali. Underworld će, nakon osam objavljenih studijskih albuma i nebrojeno puno remikseva drugih izvođača na Jazu predstaviti neke od svojih najvećih hitova, kao što su Born Slippy, Dark and Long, Two Months Off, Rez, Oich, Oich, King Of Snake, Dirty Epic i mnogi drugi.

Karijera Underworlda započeta je prije više od dvadeset godina. U prvoj, gitarski orijentiranoj postavi, Underworld je bio usmjeren k funky elektropop zvuku. Osnivačima benda, Ricku Smithu i Karlu Hydeu ubrzo se priključuje sada već poznati Darren Emerson i Underworld počinje osvajati publiku širom svijeta, kada nastaje i njihov prvi techno album, a od tada postaju vjerni elektronskom zvuku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjesma ‘Born Slippy’, učinila je Underworld jednim od najpoznatijih elektronskih sastava ikada. Osim ogromnog uticaja koji je imala na elektronsku glazbu, pjesma i dalje živi kroz remikse mnogih izvođača. Prodana je u više od milijun primjeraka i proslavila film ‘Trainspotting’. 

Underworld je 2012. godine izabran da kreira glazbu za ceremoniju otvaranja Ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, u suaradnji a filmskim režiserom i autorom ceremonije, Dannyem Boyleom. Povodom njihovog angažmana na Olimpijadi, Underworld je 2012. godine dobio prestižno priznanje Q magazina za INOVACIJU U MUZICI. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu