Show

Komentari 10

Britney je rukama pridržavala bujne grudi, negirala trudnoću

Britney je rukama pridržavala bujne grudi, negirala trudnoću

Britney je sa svojih 33 milijuna pratitelja podijelila još jednu golišavu fotku, i ispričala kako se osjeća u svojem tijelu: 'Gola sam došla na ovaj svijet i želim se vidjeti bez svih opterećenja koja su mi stavljena, jer to nisam ja'

Britney Spears (39) je objavila novu fotku u kojoj drži gole grudi rukama i pozira u bijelim gaćicama i crvenim čizmama. S obzirom na to da je naletjela na komentare kako je zasigurno bila na zahvatu jer su joj grudi veće ili je možda trudna, odlučila je pojasniti o čemu se radi: 

- Ekipa, nisam operirala grudi u tjedan dana, niti sam trudna. Imam grudi jer puno jedem! - našalila se pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Objasnila je zašto u zadnje vrijeme objavljuje golišave fotke. Kako kaže, tijekom mnogih nastupa postala je svjesnija svog izgleda i samopouzdanje joj je padalo.

- Svaka žena koja skine sloj odjeće zbog udobnosti, ne na nastupu ili u striptiz klubu, pomisli si kako se odmah bolje osjeća. Odmah misli i da bolje izgleda.

To sam napravila na nekoliko nastupa, a kasnije sam shvatila kako nisam izgledala dobro, iako sam mislila da izgledam i to je bilo jako sramotno - napisala je Britney.

Kako kaže, samopouzdanje joj je palo, a sad se želi pokazati onako kako je rođena, u najčišćem obliku. 

- Gola sam došla na ovaj svijet i želim se vidjeti bez svih opterećenja koja su mi stavljena, jer to nisam ja. Ja sam žena koja sebe treba gledati u osjetljivom, prekrasnom i najčišćem obliku.

Zahvalila se fanovima na Free Britney pokretu i rekla kako nisu ni svjesni dubine značenja koji je ta podrška za nju imala.

Najčitaniji članci