Show

Komentari 2

Britney Spears: Moj novi život gori je od zatvora

Britney Spears: Moj novi život gori je od zatvora

Pjevačica u svom dokumentarcu otkriva kako se trenutačno osjeća. Teško joj pada činjenica da živi život pod kontrolom i paskom svojih bližnjih

Detalji iz dugoočekivanog dokumentarca Britney Spears cure i dalje. Ona se u svojim memoarima žali na svoj novi životni stil.
- Ne osjećam uzbuđenje ni strast. Izmjenjuju mi se loši i dobri dani. Čak i kad si u zatvoru, znaš da ćeš jednog dana izaći. Ali, ova situacija nema kraja. Poput "Beskonačnog dana". Kada napravim nešto dobro, to se i ne primijeti. Tada me čuju, ali me zapravo ne slušaju. Ali kad učiniš nešto loše, to te prati neko vrijeme - izjavila je Britney (26). Dodala je kako nije znala koliko je popularna dok nije doživjela psihički slom. Njoj teško pada što se trenutačno nalazi pod kontrolom, ali je svjesna da tako mora biti.

MADONNA: BRITNEY, NEMOJ SE VIŠE UDAVATI
Iako se teško može reći da je u poziciji da dijeli savjete, Madonna je nedavno djeliće svoje mudrosti navodno podijelila s Britney Spears. Madonna se trenutačno razvodi od Guyja Ritchieja.
- Britney je pitala Madonnu hoće li se još udavati nakon što brak s Guyjem bude gotov. Ova joj je rekla ne samo da se neće više udavati nego joj je poručila da zaboravi na brak. Objasnila je to riječima kako brak jednostavno nije za cure kao što su one. Čini se da Madonna prepoznaje sebe u Britney te joj želi pomoći - otkrio je medijima Britneyjin bliski prijatelj.

Najčitaniji članci