Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Brooke: Mama se onesvijestila od alkohola i uništila je Božić

Teri Shields kćer je sa sobom vukla po barovima i restoranima dok je još bila mala djevojčica. S 8 godina Brooke je znala igrati biljar i držati štap iza leđa dok gađa

Profimedia
Foto: Profimedia
2 komentara

Osim što je bila uspješna glumica, producentica i model, majka Brooke Shields (49), Teri . bila je i alkoholičarka. O svom odrastanju uz majku koja je stalno pijana, glumica je pisala u svojoj autobiografiji 'There Was A Little Girl'. Teri svoju kćer nije naučila samo tajnama glumačkog zanata, već je Brooke zbog nje već s osam godina znala igrati biljar i gađati kugle sa štapom iza leđa. Roditelji su joj bili rastavljeni i njen otac nije bio presretan s time što je Teri Brooke vukla sa sobom po barovima i restoranima. Glumica je kao dijete često zaspala u restoranu uz zvukove razgovora i lupkanja pribora za jelo.

Shields je u knjizi napisala i kako je jedne godine blagdansko razočarenje bilo trostruko nakon što se njena majka od alkohola onesvijestila.

- Shvatila sam da je mama pijanica, da ne postoji Djed Božičnjak i da je mamin alkoholizam uništio Božić - napisala je Shields.

Ulomke iz njenih memoara objavljuju strani mediji pa su tako objavili i dio u kojem Brooke opisuje kako joj je bilo kada je izgubila nevinost s Deanom Cainom (48).

Naši partneri pišu
Message