Obavijesti

Show

Komentari 81

Bucmasta C. Aguilera jedva se saginjala u preuskom korzetu

Bucmasta C. Aguilera jedva se saginjala u preuskom korzetu
16

Pjevala je u čast pokojnom kralju popa i za tu priliku uvukla se u mrežaste čarape i premali korzet što nikako nije laskalo njenoj punijoj figuri. Jedva se kretala po bini

VIDEO

Na stadionu Millennium u Cardiffu skupile su se brojne zvijezde i pjevale u čast pokojnog kralja popa. Nastup Christine Aguilere (30) bio je najviše zamijećen, ali nažalost ne po dobrome. Pjevačice se, naime, jako udebljala, a na pozornicu je došla u mrežastim čarapama, korzetu koji joj se urezivao u bedra i stražnjicu i srebrnoj jaknici. Frizura joj je izgledala kao da se mjesec dana nije počešljala i svi su primijetili da joj je kosa puna loših ekstenzija .  

Pjevala je jednu od omiljenih pjesama pokojnog Michaela Jacksona, 'Smile'. Glasovne mogućnosti bile su joj na visokoj razini, no po bini se teško kretala zbog odjevne kombinacije koja ju je stiskala na svim krivim mjestima. Dok se sagibala kako bi se približila obožavateljima morala se podbočiti, a korzet joj se sav rastegnuo i svi su samo čekali da popuca po šavovima. 

Kasnije se presvukla u tamno plavi kompletić  s vojničkim detaljima koji je više laskao njenoj obloj figuri. 

Zabavljaju se u žiži suđenja Murrayu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koncert pod nazivom 'Michael Forever' održava se istovremeno kao i suđenje doktoru Conradu Murrayu optuženom da je uzrokovao Michaelovu smrt dajući mu jaki sedativ propofol. 

Osim Aguilere pjevala je i Jacksonova sestra, LaToya (55), njegova braća Tito, Marlon i Jackie, Leona Lewis, Alexandra Burke, Cee Lo Green, Jamie Foxx, Gladys Knight i Smokey Robinson, Alien Ant Farm te brojni drugi. 

Jennifer Hudson otkazala je nastup 11 sati prije koncerta žaleći se da je producenti nisu na vrijeme obavijestili koje će pjesme pjevati pa se nije stigla pripremiti. Iz produkcije tvrde da to nije istina. 

Odali počast ocu

Najdirljiviji trenutak večeri bio je onaj kad su Jacksonova djeca, Prince (14), Blanket (9) i Paris (11), došla na pozornicu u odjevnim kombinacijama kakve je njihov otac nosio i učinio ih svojim zaštitnim znakom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu