Obavijesti

Show

Komentari 135

'Bujanfest': Rozga je zavodila dekolteom, a Maja bradavicama

'Bujanfest': Rozga je zavodila dekolteom,  a Maja bradavicama
12

Sinoć su na Rujanfestu nastupile Jelena Rozga i Maja Šuput. Obje pjevačice istaknule su grudi, Jelena tako što je opet imala svoj 'čarobni grudnjak', a Maja je pokazala previše

VIDEO

Muški dio publike imao je što za vidjeti u petak navečer kraj Westgatea. Na Rujanfestu nastupile su Jelena Rozga (39) i Maja Šuput (37) te zapalile publiku, svojim pjesmama, ali i izgledom.

RujanFest

Prvo je pjevala Maja koja je tijekom nastupa cijelo vrijeme imala problema s outfitom pa su joj stalno izvirivale bradavice. Tome je pripomoglo i to što je, kao i inače, imala jako energičan nastup tijekom kojeg je cijelo vrijeme skakala i plesala na pozornici. U jednom trenutku na bini joj se pridružio i njezin asistent Marko Matić, za kojeg se priča kako su u vezi, te je kružio oko nje i snimao nastup mobitelom, a u jednom trenutku ona mu je skočila i na ramena.

RujanFest

Osim njega, na pozornicu je izvukla i jednog mladića iz publike s kojim je zapjevala, a onda je i skočila na njega te ga je obuhvatila nogama i snažno zagrlila. Usred nastupa na pozornici su ju iznenadili Marko Grubnić i Dalibor Petko s prijateljima te su joj uručili tortu i cvijeće prije nego su joj svi zajedno zapjevali 'Sretan rođendan'. Maja je, naime, u četvrtak proslavila 37. rođendan pa je ovako proslavu produžila na dva dana.

RujanFest

Zadnji nastup večeri imala je Splićanka, koja je opet obukla svoj 'čarobni grudnjak' u kojem joj grudi izgledaju izrazito bujno, a svoj dekolte je naglašavala i tako što se često naginjala prema publici dok je pjevala. Na koncertu nije bio njezin dragi, Stjepan Hauser, koji je imao koncert u Brazilu.

RujanFest

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...