Obavijesti

Show

Komentari 3

Butler brani 50 Centa: On nije zločesti dečko kao što svi misle

Butler brani 50 Centa: On nije zločesti dečko kao što svi misle
1

Reper 50 Cent na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje zabavne trenutke sa snimanja filma, a sudeći prema fotografijama veselo društvo odlično se zabavljaju

VIDEO

Gerard Butler (48) i 50 Cent (42) glavni su junaci novog akcijskog filma 'Den Of Thieves'. Radnja filma prati skupinu kriminalaca koji u Los Angelesu planiraju izvesti pljačku stoljeća. 

 

🤷🏽‍♂️ok I’m over this shit, #denofthieves

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

Reper čije je pravo ime Curtis James Jackson na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje zabavne trenutke sa snimanja, a sudeći prema fotografijama veselo društvo odlično se zabavljaju. 

Škotski glumac Gerard Butler, pohvalio je repera s kojim se za vrijeme snimanja filma sprijateljio. 

- Totalni je džentlmen i jako je duhovit. Dok smo snimali film pitao sam može li snimiti poruku za sina moje djevojke koji je taj dan slavio rođendan. Umjesto da mi kaže da ga pustim na miru i nikad mu se više ne obratim, odmah je pristao. Još je pitao voli li neke druge glazbenike da ga i oni nazovu i čestitaju rođendan. Čak sam bio malo razočaran jer uopće nije zločesti dečko kakvim se predstavlja - rekao je Gerard Butler. 

Reper je, inače, bankrotirao u srpnju 2015. godine, jer je bio u dugovima do grla. Potvrdio je da duguje 28 milijuna dolara (oko 188 milijuna kuna). 

JLP

Glazbenik je prije nekoliko dana postao milijunaš zahvaljujući bitcoinu, digitalnom novcu koji se stvara i čuva elektronički. Naime, 50 Cent je 2014. izdao svoj album 'Animal Ambition' i dopustio fanovima da ga kupuju bitcoinima umjesto pravog novca.  
Njegova zarada je tada iznosila 400.000 dolara (oko dva milijuna kuna), a sada je dosegla vrijednost od osam milijuna dolara (oko 48 milijuna kuna). Reper je zaboravio na svoju zalihu te se iznenadio kada je shvatio kakvu zalihu sada ima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane