Obavijesti

Show

Komentari 15

Čak će i svirati s njima: 2Cellos bit će predgrupa 'Peppersima'

Čak će i svirati s njima: 2Cellos bit će predgrupa 'Peppersima'
4

Publiku ćemo zagrijati sa šest naših pjesama, a koju ćemo pjesmu odsvirati s Peppersima, još ne smijemo otkriti, ležerno, kao i inače, govori Stjepan Hauser

VIDEO

Čim se s Ohrida, gdje su 2Cellos preksinoć održali fenomenalan koncert, vrati kući u Pulu, Stjepan Hauser baca se na preslušavanje i učenje pjesama Red Hot Chili Peppersa. Mora se pripremiti za koncert 29. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu, no pjesme američkih rokera neće pjevušiti iz publike nego će zasvirati s njima na pozornici. Naime, Stjepan Hauser i Luka Šulić nastupit će kao predgrupa RHCP, a s njima će odsvirati i jednu pjesmu.

- Publiku ćemo zagrijati sa šest naših pjesama, a koju ćemo pjesmu odsvirati s Peppersima, još ne smijemo otkriti. Iznimna je to čast - ležerno, kao i inače, govori Stjepan. 

Nije ga sram priznati da je jedina pjesma višestrukih dobitnika Grammyja koju zna “Californication” i to zato jer su je 2Cellos obradili. Peppersi su, priča Luka Šulić, njihove majstorije na čelima otkrili putem interneta.

Pokorili i Makedoniju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oduševile su ih naše obrade rock hitova, ali ne samo to, ističe Luka. 

Kad su Anthony Kiedis i ostatak benda vidjeli da je dvojicu trenutačno najpoznatijih Hrvata u glazbenom svijetu u svoje redove regrutirao Elton John te da su već dvaput gostovali u TV showu Ellen DeGeneres, uvjerili su se da će mladi virtuozi biti savršen dodatak spektaklu koji pripremaju u Zagrebu. Stjepan i Luka nestrpljivo čekaju koncert i zanima ih hoće li doživljaj nadmašiti onaj preksinoćnji u Ohridu gdje su 2Cellos prvi put zajedno nastupili.

- Nikad nismo bolje svirali! Publika je bila nevjerojatno euforična. Makedonci su nas sjajno dočekali - oduševljen je Hauser. Ushićenje mu nije pokvario ni kašalj koji ga muči danima.

- Neću ići liječniku, proći će samo - bezbrižno će.

Posjet kući strave

Baterije za svirku na Hipodromu pred nekoliko desetaka tisuća ljudi punit će na nekom otoku na koji će pobjeći s djevojkom Klarom Pergolis. Sanja o mirnom odmoru, a morske sportove namjerava zaobilaziti u širokom luku.

- Volim tišinu. Ne volim ekstremne stvari jer ne djeluju dobro na moju psihu. Primjerice, iz kuće strave u zabavnom parku izašao sam potpuno blijed. Od samog pogleda na bungee jumping smuči mi se u želucu - iskren je 26-godišnjak. 

Tek će vidjeti je li i njegova draga antiadrenalinski tip. 

- Tko zna, možda se zajedno i odvažimo na neku ekstremnost. Vidjet ću kako će me puknuti - zaključuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo