Obavijesti

Show

Komentari 14

Čak i u Hollywoodu: Dolly je u braku 52, a Meryl 49 godina

Čak i u Hollywoodu: Dolly je u braku 52, a Meryl 49 godina
1

Iako često slušamo o, najčešće dramatičnim holivudskim razvodima, preljubima i aferama, u 'tvornici snova' neke su zvjezdane ljubavi uspjele opstati godinama

VIDEO

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick: 30 godina

71st Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Glumački par zaljubio se na setu filma 'Lemon Sky' 1987., a vjenčali su se godinu dana kasnije. Bacon (59) je tada, otkrio je, prolazio kroz teško životno razdoblje no Kyra (52) je sve promijenila. Glumac je buduću suprugu prvi put upoznao kada je njoj bilo 12 godina. 

- Glumio sam u školskoj predstavi kao sedmogodišnjak. Kasnije sam s prijateljima sjeo u slastičarnicu. Čuo sam kako ju brat nagovara da mi priđe jer je rekla da joj se sviđam - ispričao je Bacon. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par ima sina Travisa (29) i kći Sosie Ruth (26).

Tom Hanks i Rita Wilson: 29 godina 

The Post European Film Premiere London

Oskarovac i njegova supruga Rita Wilson (61) upoznali su se 1988. snimajući film 'Volunteers'. Tom (61) je tada bio 'friško' razveden, a Rita ga je odmah oborila s nogu. Već iduće godine, Hanks i Wilson izrekli su sudbonosno 'da'. Uoči vjenčanja, glumac je postao pripadnikom Grčke pravoslavne crkve, kojoj pripada i Rita. 

- Kada sam je upoznao, odmah sam znao da više nikada neću biti usamljen - rekao je nedavno Hanks, koji je u braku s Wilson dobio sinove Chestera (27) i Trumana (22). Iz prvog braka sa glumicom Samanthom Lewis, Tom ima sina Colina (40) i kći Elizabeth (36).

Goldie Hawn i Kurt Russell: 35 godina

ABACA Goldie Hawn and Kurt Russell

Glumački par zaljubio se 1983., a do danas nisu stupili u brak. Imaju sina Wyatta (31), koji je također glumac. 

- Sigurno bi se razveli da smo vjenčani. Brak je zanimljiva, psihološka stvar - komentirala je Goldie njihov status. Njena kći Kate Hudson (38), koju ima iz braka s kemičarem Billom Hudsonom (68), nerijetko se hvali svojim bliskim odnosom s Kurtom (66) te ga zove 'najboljim tatom na svijetu'. Goldie (72), Kate i njen brat Oliver ne pričaju s biološkim ocem već godinama. Bill se javno 'odrekao' svoje djece i rekao da su oni za njega mrtvi. 

Ozzy i Sharon Osbourne: 36 godina

Pride of Britain Awards 2017 - London

Sharon (65) je Ozzyja upoznala kao 18-godišnjakinja, a s njegovim bendom Black Sabbath često je 'visila' jer im je njen otac bio menadžer. Ozzy (68) i Sharon zaljubili su se 1979., kada su njega izbacili iz grupe, a ona je preuzela menadžersku ulogu njegove solo karijere. Vjenčali su se tri godine kasnije. Iako su prolazili kroz mnogobrojne krize u braku, ustali su zaljubljeni.  

- Prekrasno mi ih je gledati. Svi prolaze kroz neka teška vremena, ali oni su meni pojam prave ljubavi. Gledam ih kako se nanovo zaljubljuju jedan u drugog - rekla je njihova kći Kelly (33). 

Sharon je 2016. otkrila da zna da ju je Ozzy prevario nekoliko puta, ali mu je na kraju oprostila. Par je u svibnju prošle godine obnovio bračne zavjete.

Meryl Streep i Don Gummer: 40 godina

The 86th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Streep (68) se udala za kipara Dona Gummera (71) 1978., šest mjeseci nakon što joj je prvi suprug, glumac John Cazale, umro od raka pluća. 

- Bol je uvijek prisutna i nikada neće prestati biti. Jedino što možeš napraviti jer pobrinuti se da ti bol ne postane opsesija - rekla je glumica koja s Gummerom ima četvero djece. 

Kada je osvojila Oscara 2012., Meryl je prvo zahvalila suprugu jer se bojala ako ga spomene zadnjeg, da će je prekinuti glazbom. 

- Želim da znaš da si mi dao sve što mi je u životu bitno - rekla je na pozornici, primajući zlatnog kipića za ulogu u filmu 'Željezna dama' u kojoj je utjelovila Margaret Thatcher. 

Dolly Parton i Carl Dean: 52 godine

Country diva upoznala je Carla 1964., a privuklo ju je to što je njena potpuna suprotnost. Vjenčali su se 1966., a od tada do danas, prema riječima Parton, Carl je samo dva puta došao na njen koncert. Par daje sve od sebe da sačuvaju svoju privatnost, a Dean je nikada nije ni pratio na javnim događajima. 

- Istina je da se suprotnosti privlače, uopće nismo slični i zato nam je uvijek zabavno. Nikada ne znam što će reći ili napraviti, uvijek me iznenadi - rekla je pjevačica. Par nikada nije imao djece. 

- Bog ima plan za sve, pa tako i za to. Možda je to naumio tako da su svačija djeca kao moja djeca - smatra Parton koja rado provodi vrijeme sa svojim nećacima i nećakinjama. Dolly i Carl obnovili su bračne zavjete na 50. godišnjici braka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama