Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Ćaleta-Car umjesto u Bilice, požurio je djevojci u Dubrovnik

Feštu za Duju pripremit ćemo na igralištu. Bit će piva i roštilja jer smo vrlo ponosni na naše dijete i želimo ga što srdačnije dočekati, rekao je načelnik Josip Ćaleta-Car za Šibenski portal

Foto: screenshot/instagram
12 komentara

Nakon osvojenog srebra i spektakularnog dočeka Vatrenih u Zagrebu, reprezentativci su se uputili svojim rodnim gradovima gdje su ih željno iščekivali prijatelji i obitelj. Imali su fešte u Karlovcu, Donjem Miholjcu, Varaždinu, Splitu i Zadru.

'KONAČNO ZAJEDNO' Adriana je stigla u Rusiju i pala u zagrljaj svom voljenom Duji

Dok su nogometaši slavili, njihov suigrač Duje Ćaleta-Car (21) najprije je sa svojom djevojkom, diplomiranom pravnicom Adrianom Đurđević (26) otputovao u njezino rodno mjesto, a ne svoje. Nakon što provede nekoliko dana u Dubrovniku, Duje će se u petak uputiti u Bilice, mjesto tri kilometra udaljeno od Šibenika, gdje će biti slavlje u njegovu čast. 

Foto: screenshoot/prvahnl

- Feštu za Duju pripremit ćemo na igralištu. Bit će piva i roštilja jer smo vrlo ponosni na naše dijete i želimo ga što srdačnije dočekati - rekao je načelnik Josip Ćaleta Car za Šibenski portal. 

 

💑 @adrianadurdevic

Objavu dijeli Duje Ćaleta Car (@dujecar_5)

Dok je u Dubrovniku, nogometaš se druži s Adrianinim prijateljima koje nije vidio mjesec dana, te se igra s kćerima njezine sestre Antonele. Par je u vezi godinu dana, a tijekom prvenstva Adriana je potegnula skroz do Rusije kako bi bodrila svog dragog i hrvatsku reprezentaciju. 

ADRIANA ĐURĐEVIĆ Skinula se: Cura Ćaleta-Cara u toplesu navija za nogometaše
Naši partneri pišu
Message