Show

Komentari 6

Camila Cabello nakon prekida je neprepoznatljiva: 'Samo mu ti pokaži što on sada propušta!'

Camila Cabello nakon prekida je neprepoznatljiva: 'Samo mu ti pokaži što on sada propušta!'

Par je vijest o raskidu podijelio prije manje od tjedan dana, a Camila očito u samačkom životu maksimalno uživa. Inače slatka i dobroćudna djevojka sada je objavila vrući selfie

Pjevačica Camila Cabello (24) na Instagramu obično dijeli vesele i ležerne fotografije, no ovaj puta je obožavatelje ostavila bez teksta. Naime, na profilu je objavila drastičnu transformaciju na kojoj je potpuno neprepoznatljiva.

Na fotografiji tako zavodnički pozira, a najveća promjena je pak njezina boja kose koja više nije tamno smeđa već pepeljasto svjetlozelena.

- Nisam loša kad se malo sredim - napisala je pjevačica u opisu objave.

Novu boju kose odlično je uklopila uz svilenu haljinu na volane dubokog dekoltea. Fotografija je u samo dva dana sakupila četiri milijuna lajkova i preko 16 tisuća komentara vjernih obožavatelja i kolega.

- Naježila sam se! - napisala je tako jedna.

- Ovo je nevjerojatno! Predivna si - nizali su se komplimenti.

- Samo ti pokaži Mendesu što propušta! - neki su prozivali i njezinog bivšeg dečka.

Naime, novi izgled uslijedio je samo nekoliko dana nakon što je objavila prekid veze sa Shawnom Mendesom (23). Camila i Shawn vezu su započeli 2019. godine, a vijest o prekidu podijelili su putem zajedničke objave na Instagram pričama.

- Hej, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali kao ljudi volimo se i dalje više nego ikad. Započeli smo svoju vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed - poručili su.

Camila i Shawn surađivali su na duetu 'Señorita', koja je 2019. poharala sve glazbene ljestvice, a danas na YouTubeu ima 1.3 milijarde pregleda. Za pjesmu su osvojili i nagradu Grammy, a u ljeto iste godine potvrdili su svoju vezu.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Camila Cabello isn

Cabello trenutno završava svoj treći studijski album 'Familia', a Mendes uskoro kreće na novu turneju.

Najčitaniji članci