Obavijesti

Show

Komentari 32

Camilla htjela rastaviti Kate i Williama: Ona je samo pučanka

Camilla htjela rastaviti Kate i Williama: Ona je samo pučanka
12

Camilla se sada dobro slaže s Kate, no nekada je govorila da nije 'lijepa nego samo blijeda'. Bila je ljubomorna na njezinu i Williamovu vezu i strahovala je da će zasjeniti nju i Charlesa kao kraljevski par

VIDEO

Američki novinar Christopher Andersen (69) u knjizi 'Igra kruna: Elizabeth, Camilla, Kate i Prijestolje' otkrio je kako je Camilla Parker-Bowles (71) nagovarala muža, princa Charlesa (69) da uvjeri svog sina Williama (36) da ostavi Kate Middleton (36). 

100th Anniversary of the Royal Air Force

Njoj je smetalo što je Kate obična pučanka i nema nikakvu kraljevsku pozadinu te je tvrdila kako je 'nižeg roda' i nije dobro da postane dio njihove obitelji. Camilla se sada dobro slaže s Kate, no nekada je govorila da nije 'lijepa nego samo blijeda'. Bila je ljubomorna na njezinu i Williamovu vezu i strahovala je da će zasjeniti nju i Charlesa kao kraljevski par. 

Knights of the Royal Garter Ceremony

- Camilla, suštinska 'Crna kraljica' krila se u sjeni desetljećima osuđena kao preljubnica sklona intrigama i zla žena, a krivilo ju se i za smrt njezine suparnice Diane, jedne od najvoljenije i najcjenjenije figure u svijetu - piše Andersen u knjizi. Camilla je čekala svoje vrijeme i njegovala svoju sliku te je s vremenom spasila dovoljno svoje reputacije da si osigura mjesto pokraj princa te svoju budućnost. 

REUTERS

- Mlada, graciozna, pametna i zadivljujuća 'Bijela kraljica', poznata kao obična Kate, postala je dio svjetske mašte čak i prije nego što je mogla službeno položiti pravo na srce svog kraljevskog ljubavnica - napisao je Andersen.

Prince Louis christening

Tvrdi kako je Kate unatoč 'nedostatku pedigrea' i iskustva 'Crne kraljice' dokazala da je nevjerojatno strpljiva i svojom je lukavošću preživjela kraljevske drame i dvorske intrige. Princ i Kate su prekinuli nakon šest godina veze što je razveselilo Camillu, no brzo su se pomirili. 

PA/Pixsell

- Bili smo jako mladi, bilo smo na fakultetu, tražili smo sebe, a kako smo različitih karaktera, prekid je bio način da nađemo svoj put i odrastemo - objasnio je svojedobno William. Kate je istaknula kako tada nije bila sretna, ali ju je razdvajanje s princom ojačalo. 

Chris Jelf/Press Association/PIXSELL

- Saznate neke stvari o sebi koje dotad niste shvaćali, mislim da vas veza može previše obuzeti i zato zaista cijenim to vrijeme kad sam bila sama, iako tad nisam tako razmišljala - objasnila je vojvotkinja od Cambridgea.

Royal Wedding - Buckingham Palace - The Kiss

Kate i William su se vjenčali 2011. te imaju sinove Georgea (5) i četveromjesečnog Louisa i kćer Charlotte (3). 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija