Obavijesti

Show

Komentari 13

CAP: Seve zbog operacije nosa pjeva "iz maternice"

CAP: Seve zbog operacije nosa pjeva "iz maternice"
13

Publiku na 11. Nivea Cro-a-Porteru dočekao je smrad paljevine. Na ulazu u paviljon zagrebačkog velesajma gorio je kontejner s tkaninom

VIDEO

Zaštitari su dotrčali i odgurali ga sa strane. Poznati se ipak nisu “nadimili” jer su došli poslije, na revije etabliranih dizajnera.
Maji Šuput Severina je otela pozornost medija. Kamere i fotoaparati bili su upereni u Maju dok na ulazu nije “osvanula” Severina. Svi su potrčali za njom, a Maja je ostala nasmiješena i spremna za poziranje, no nije bilo nikoga da je slika.
Severina je u haljini Linee Exclusive prošetala pistom. Kožnu jaknu je zaboravila skinuti. Otkrila je da joj album izlazi uskoro. Nazvala ga je “Zdravo, Marijo”.
- Pjevala sam iz želuca, točnije iz maternice - rekla je Severina za ženski časopis. Glas joj je drukčiji zbog nedavne operacije glasnica, a nos je isto nedavno operirala zbog neuspješne operacije iz 1992. godine.

MODNU REVIJU MATIJA ZAMIJENILA MJUZIKOM
Matija Vuica ove godine nije imala vremena za Cro-A-Porter. Radi na “Dundu Maroju”, četvrtome mjuziklu Vlade Štefančića.
Sprema i novi album s domoljubnim pjesmama, a na HRF-u će pjevati “Krv nije voda”. Matija se pohvalila i da je smršavjela.
- Vježbam od osam do ponoći, nakon toga crtam, a spavam jako malo, samo od četiri do devet - rekla je Matija.


ELLA: NA SPROVODU SE TREBALA JESTI JANJETINA
Smrt nije nešto što treba žaliti. Treba biti sretan što je uopće bio živ, kaže Ella Dvornik o nedavnoj smrti djeda Borisa Dvornika. Usadio joj je ljubav prema životinjama, a s njim je znala na dan pojesti 20 “Snjeguljica”.
- Ne bi on volio onako tužan sprovod. Više bi volio da se jela janjetina i pilo vino - kaže Ella.

MUTTINA KĆI BORILA SE S ANOREKSIJOM
Aleksandra Marić (28) prve fotosessione odradila je kao devetomjesečna beba - reklamirala je pelene. Valentino, koji je poznat po tome što voli mršave manekenke, rekao joj je da je premršava. Na visinu od 180 cm imala je 35 kilograma. Izgubila je i mjesečnicu, no ipak je uspjela ostati trudna. S anoreksijom se borila četiri godine.

HALILOVIĆ JE TREBALA NOSITI LINEU ALI NIJE SE POJAVILA
Iz Linee Exclusive dva dana uoči početka 11. Nivea Cro-a-Portera najavili su kako će njihovu haljinu, uz Nikolinu Pišek i Severinu, nositi i Vanja Halilović. Ljubavnici Gorana Ivaniševića bio bi to prvi izlazak u javnost otkako je izbila njihova afera. Da Vanja ipak neće nositi njihovu haljinu, rekli su nam u Linei jutro uoči revije. Vanja nije došla ni pogledati reviju iako je prijašnjih sezona dolazila s kolegicama. U prvom redu sjedila je bivša ljubavnica Olivera Dragojevića, Branka Marić Mutti. Ponosno je gledala kćer Aleksandru na pisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju