Obavijesti

Show

Komentari 8

Cara: 'Producent me nagovarao da ljubim glumice pred njim...'

Cara: 'Producent me nagovarao da ljubim glumice pred njim...'
8

Priznala je kako joj je Harvey Weinstein rekao da nikad neće uspjeti u filmskoj industriji kao gej žena, a kad je počela dolaziti na audicije za filmove, nabrajao joj je imena poznatih žena i pitao je li spavala s njima

VIDEO

Manekenka i glumica Cara Delevingne (27) od tinejdžerske dobi borila se s depresijom, a kako kaže, često se suočavala i s etiketiranjem s obzirom na svoju seksualnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Cara se odbijala definirati sebi i drugima. Muškarce je voljela od malih nogu i tjednima je bila ucviljena kada je njezin nastavnik iz tjelesnog, u kojeg je bila zaljubljena, oženio nastavnicu iz tjelesnog. Četiri je godine bila u vezi s muškarcem i kad ju je napustio, bila je s njegovim najboljim prijateljem.

- Muškarci su me iznova i iznova povrjeđivali, ali nisam zbog toga postala gej - kaže Cara, koja se sada u braku s glumicom Ashley Benson (29).

Cara Delevigne presenting Douglas campaign

Cara je često o sebi imala brojne predrasude, prvenstveno na poslovnom planu. Kaže kako kao model nije imala svoj identitet i samopoštovanje, kako joj nije bio problem izgledati ženstveno, ali se u sebi jako borila.

-Izgledala sam jednostavno kao supermodel. Uzela sam puno toga od sebe i dala drugima, ali nisam napravila nikakvu razliku i nisam dobila ništa zauzvrat - kaže Delevingne, koja je potom krenula u glumačke vode.

Cara Delevingne je najplaćeniji model: Nosi revije za Chanel...
Cara Delevingne je najplaćeniji model: Nosi revije za Chanel...

Kada je imala 22 godine, na dodjeli britanskih modnih nagrada drugi je put proglašena modelom godinu, ali je tada pala u duboku depresiju. Pobjegla je u Los Angeles, pisala pjesme, ali nije uzimala lijekove.

- Mislim da su korisni u početku, ali ne smije se u potpunosti oslanjati na njih. Moja mama sad bez njih ne bi mogla živjeti. To je samo stavljanje flastera preko duboke rane jer obično ima veze s nekom traumom, a čime se nitko ne bavi - kaže Delevingne.

43rd Toronto International Film Festival

Nije sigurna je li njezina seksualnost utjecala na glumačku karijeru, ali smatra da joj u počecima otvorenost po tom pitanju sigurno nije pomogla. Priznala je kako joj je producent Harvey Weinstein (67)  rekao da nikad neće uspjeti u filmskoj industriji kao gej žena. Prije dvije godine tvrdila je kako ju je pokušao nagovoriti da pred njim ljubi drugu glumicu, a kad je počela dolaziti na audicije za filmove, nabrajao joj je imena poznatih žena, od kojih su joj neke bile i prijateljice, i pitao je li spavala s njima. 

- Nikad prije nikome nisam dopustila da mi ulije strah da će me ostaviti. Nikad nisam do kraja vjerovala ljudima ili se osjećala dostojnom toga i uvijek sam ih gurala od sebe - priznaje Delevingne i otkriva da je Benson prva koja joj je rekla da je ne može odgurnuti od sebe, da je voli i da će učiniti sve da joj bude dobro.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:13
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane