Obavijesti

Show

Komentari 3

Cardi B 'utegnula' je obline u korzet-jaknu našeg dizajnera

Cardi B 'utegnula' je obline u korzet-jaknu našeg dizajnera
13

S obzirom na to da je korzet koji je pjevačica Nicki Minaj nosila u spotu 'Woman Like Me' Zigman napravio specijalno po narudžbi, nije isključeno da je to učinio i ovog puta za Cardi B

VIDEO

Hrvatski modni dizajner Juraj Zigman (35) poznat je po suradnji s brojnim svjetskim i regionalnim zvijezdama. Nakon što je u više navrata odjenuo repericu Nicki Minaj (36) i Ritu Oru (28), sad se u njegovu kreaciju 'utegnula' i Cardi B (26). 

- Cardi B u Zigmanovoj korzet jakni - ponosno se na društvenim mrežama pohvalio dizajner. U spotu za pjesmu 'Writing On The Wall' reperica pjeva s Karim Kharbouch, poznatijim pod umjetničkim imenom French Montana (34). 

Američka reperica izvijala se u Zigmanovu stajlingu, a u više navrata pokazala je i svoju stražnjicu. 

S obzirom na to da je korzet koji je pjevačica Nicki Minaj nosila u spotu 'Woman Like Me' Zigman napravio specijalno po narudžbi, nije isključeno da je to učinio i ovog puta za Cardi B.

I to nije bio prvi put da se bujna reperica put 'utegnula' u seksi korzet domaćeg dizajnera jer je to osim u listopadu prošle godine, napravila i dva mjeseca ranije na pozornici dodjele MTV nagrada u Los Angelesu.

Nicki je snimila pjesmu s ženskim bendom Little Mix čije su članice također surađivale s Jurajem. Za dodjelu Brit Awardsa, gdje su s pjesmom 'Shout Out To My Ex' osvojile nagradu za najbolji singl, djevojke su htjele da im Zigman dizajnira kostime. 

Brit Awards 2017 - Show - London

- Cure su znale što žele. Dobio sam samo okvirne zamisli od producenata i stilista, a sve ostalo je moja sloboda u dizajniranju -  rekao nam je Zigman.

Riječanin je kreirao odjeću i za pjevačicu Fergie (44), njezine plesače i gostujuću zvijezdu Pablla Vittara (24) na brazilskom festivalu Rock in Rio. 

Zagreb: Juraj Zigman dobitnik je modne nagrade Ana Ledvaj

- Prednost ovakvih suradnji je što klijenti žele unikat i kreaciju izrađenu samo za njih, a ja im to pružam - istaknuo je Zigman kojemu je tada inspiracija bila novi album pjevačice 'Double Dutchess'.

Osim svjetskih, 'obukao' je i regionalne zvijezde. Dvije 'rivalke', Severina (47) i Jelena Karleuša (41) nosile su mnogo puta njegove kreacije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju