Obavijesti

Show

Komentari 15

Cazzette nose kazete na glavi, dok DJ Candys nosi smajlić...

Cazzette nose kazete na glavi, dok  DJ Candys nosi smajlić...
1

Slavne osobe u današnje vrijeme ne mogu puno toga sakriti od javnosti. Mnogi njihovi postupci i izjave zabilježeni su na društvenim mrežama. Međutim, neki žele zadržati privatnost pa nose maske

VIDEO

Neke zvijezde žele istovremeno uživati u slavu i zadržati svoju privatnost, a svoje identitete odlučile su sakriti maskama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nipplepeople

Nipplepeople je hrvatska pop rupa koju čini tajanstveni maskirani dvojac. Svoju tajanstvenom objašnjavaju činjenicom kako žele glazbu staviti u prvi plan.

Cazzette

Švedski DJ duo Cazzette na nastupima nose velike kazete na glavama. Njihova prava imena su Alexander Björklund i Sebastian Furrer. Proslavili su se 2011. godine u rodnoj Švedskoj.

Mike Candys

DJ Mike Candys poznat je po svojoj velikoj žutoj kacigi s kojom izgleda kao živi emoji. Rekao je da masku na nastupu nosi jer želi svojoj publici prirediti pravi show. Njegovo pravo ime je Michael Kull.

Slipknot

Članovi benda Slipknot rekli su da nose maske kako bi pažnju sa sebe skrenuli na glazbu. Sve je počelo kada je jedan od članova počeo nositi masku na probama, a kasnije im se taj koncept toliko dopao da su uz maske napravili i odgovarajuće kostime. 

Godinama su im identiteti bili skriveni, a riječ je o Sidu Wilsonu, Alessandru Venturellu, Jayju Weinbergu, Chrisu Fehnu, Jimu Rootu, Craigu Jonesu, Shawnu Crahanu, Micku Thomsonu Coreyju Tayloru.

Sia

Sia (42) je opjevala brojne hitove i napisala neke od najpoznatijih pjesama današnjice.Međutim, rijetko tko je vidio njezino pravo lice.

deadmau5

Kanadski DJ deadmau5 ima zavidnu kolekciju maski kojima prekriva svoje lice za vrijeme nastupa. Inspiraciju za masku miša dobio je kada je pronašao mrtvog miša u računalu koje je popravljao. Njegovo pravo ime je Joel Zimmerman.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac