Show

Komentari 30

Ceca: Nisam kriva, namještaju mi i čekam odluku tužilaštva

Ceca: Nisam kriva, namještaju mi i čekam odluku tužilaštva

Tužilaštvo je protiv folk pjevačice podiglo optužnicu zbog nezakonitog transfera nogometnih igrača i za nezakonito posjedovanje oružja. Prijeti joj i zapljena imovine

Folk pjevačica o nacrtu optužnice informirala se iz medija i odbija komentirati optužbe dok tužilaštvo ne donese konačnu odluku, piše Blic. Dodala je da je istraga u njenom slučaju trajala jako dugo, čak sedam godina, tijekom kojih su sudski vještaci tri puta utvrdili da ona i njena sestra nisu pronevjerile novac. 

Beogradsko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv sestara Svetlane Ražnatović Cece (37) i Lidije Veličković pod sumnjom da su na transferima nogometaša nezakonito zaradile 16 milijuna kuna, za što im prijeti od dvije do 12 godina zatvora, piše Press. 

- Nisam kriva, sve mi namještaju - odgovorila je Ceca na optužbe.

Pjevačica je, uz to, optužena i za nezakonito posjedovanje oružja, a za to bi iza rešetaka mogla provesti tri godine. Nakon podizanja optužnice za nezakonit transfer igrača nogometnog kluba Oblić, Više tužiteljstvo u Beogradu protiv Cece će pokrenuti financijsku istragu što znači da joj prijeti oduzimanje imovine, piše Blic. 

Najčitaniji članci