Obavijesti

Show

Komentari 37

Celebrity street style: Svi nose brendove, a Rade nosi košaru

Celebrity street style: Svi nose brendove, a Rade  nosi košaru
16

ULICA KAO MODNA PISTA Odvjetnica Jadranka Sloković otkrila je hipija u sebi, a Radi Šerbedžiji uvijek dobro stoji boemski šešir. Cvijeće nosi i voditeljica Daniela Trbović.

VIDEO

Obožavam bijele košulje i jeans hlače, traper je vječan, a kombinaciju sam razigrala efektnom torbom. Košulja je Zara, traperice Paige, a torba stara i vrlo draga, malo hipijevska u stilu ‘70-ih. Tako je svoj modni stil opisala odvjetnica Jadranka Sloković.

Glumac Rade Šerbedžija za brendove koje nosi nimalo ne mari.

- Nosim košaricu s cvijećem za sedmogodišnju unuku, koja ima premijeru predstave. Od odjeće nosim crnu košulju i traperice jer to inače volim i moglo bi se reći da je to moj stil - kaže Šerbedžija.

Cvijeće, ali ne u košarici, nosi i voditeljica Daniela Trbović.

Ležernost je must have

- Nosim Zara košulju jer je široka i pamučna, hlače Lee Cooper jer suknje ne volim. Torba je Diesel jer je dovoljno velika da se svaki put preznojim dok tražim novčanik. Jakna je Isabel Marant, neka stara, dobila sam je od sestre.

 

I nosim cvijeće kao poklon za nećakinju Mišu - rekla je voditeljica.

Glumac Miran Kurspahić poznat je po osebujnom modnom izričaju.

 

- Nosim vintage potkošulju s početka ‘90-ih moje omiljene NBA momčadi Detroit Pistonsa, s njihovim meni omiljenim igračem Dennisom Rodmanom. Tenisice su retro košarkaške Adidas. Upravo idem na hakl i natjecanje u zakucavanju, tamo ću biti sudac, pa sam se u skladu s tim i odjenuo - rekao je Miran. 

 

Voditeljica Hana Hadžiavdagić nosi naočale Marc Jacobs, haljinu Zara, maramu i šešir te čizmice i torbicu domaćeg brenda Lovely Bags,

Modna dizajnerica Larie Marina Matić nosi lepršavu cvjetnu haljinu iz kolekcije njenog brenda Larie. Na noge je obula Hermes natikače, a sve je 'začinila' Louis Vuitton torbicom. 

Poduzetnik te dizajner interijera i eksterijera Krešo Matić ima natikače i torbu svog najdraže benda Givenchy. 

- Njihov dizajner Riccardo  Tisci uspije spojiti nespojivo i zbog toga mu se divim. Za ovo vruće razdoblje odabrao sam svjetlije nijanse odjeće - rekao je Matić.

Odvjetnica Ana Olivari ljubiteljica je ružičastih nijansi. 

- Nisam ni ja odoljela ponudi high street dućana - rekla je Ana koja je kombinaciju na sebi pronašla u Zari. Torba je brenda Furla, a sandale Julie Dee. Od sunca se štiti naočalama Dita. 

Branka Prišlić, diplomirana inženjerka tekstilne tehnologije, zaposlena kao viši stručni suradnik u Hrvatskoj gospodarskoj komori, voli elegantne crno-bijele kombinacije. Upotpunila ju je torbica Galko koju obožava jer je, kaže, kvalitetan domaći proizvod

 

Inženjerka elektrotehnike Danira Senjak koja u slobodno vrijeme piše pjesme obožava klasični chic i vatreno crvene detalje. 

- Zato i nosim ovu Naf Naf haljinu i vintage Hermes Kelly torbu koju sam naslijedila od bake. Naočale su Celine, a natikače Zara - kazala je Danira. 

Pjevačica grupe ENI, Nikolina Tomljanović nosi Zara žutu haljinu. Jako voli boje, ali pazi da ih ne bude previše u istoj kombinaciji. 

Odvjetnica Marina Meter voli stil pariških dizajnerskih brendova i kombinacije, otkriva, radi prema raspoloženju. Kožnu suknju Vetements i Burberry majicu kombinirala je s Balenciaga kapom, čizmama Vetements te torbicom Stella McCartney. 

 

Karlo Fadić, magistar prehrambenog inženjerstva za 'đir po špici' odjenuo je ležernu kombinaciju. Na Diesel Majicu stavio je Zara košulju, a bermude su brenda Pepe Jeans. Za ugodnu šetnju obuo je Adidas tenisice. 

 

 

Adidas tenisice odabrao je i CEO brenda Angel Wings, Bruno Zotman. Nakon dugo vremena je iz ormara izvadio hlače cvjetnog uzorka jer je smatrao da je idealno vrijeme. Košulju i hlače kupio je u Zari.

 

Kristijana Krajina, zaposlenica u švicarskoj farmaceutskoj kući i D.S. Otašević, modni dizajner, vole nositi odjeću po svojoj mjeri. 

- Nosim košulju rađenu po mjeri u kombinaciji s komadima iz high street brendova Massimo Dutti, Marella, Zara.. 
Volim modu i kombiniram je prema raspoloženju - rekla je Kristijana. Slično razmišlja i Otašević čiji su cipele Strugar jedini predmet koji nisu izrađene po njegovoj mjeri i idejama. 

Helena Beg je studentica diplomskog studija politologije, zaposlena u jednoj marketinškoj agenciji.

- Nosim Zara šešir i košulju, H&M suknju, Celine naočale, torbicu Louis Vuitton, maramu sam ukrala mami, a cipele su s Asosa. Ovu sam kombinaciju odabrala jer sam napokon naučila peglati pa sada mogu nositi i košulje koje su mi otkriće zadnjih mjesec dana - rekla je.

Irena Šekez Sestrić je modna dizajnerica couture dječjeg brenda “Mala Velika Moja” i producentica u kulturi.

- Nosim hlače, bluzu i kaput Boudoir, torbu Prada i sandale Miu Miu. Ovaj komplet sam odjenula možda drugi puta u deset godina koliko živi u mome ormaru i to za posebnu prigodu – baletni nastup moje kćeri u ZKM-u. Taman po bojama paše sa sladoledom od vanilije i čokolade koji obje obožavamo - objasnila je.

Lovorka Kipson, diplomirana pravnica i kći Bella.

- Nosim krunu iz ID Storea, Fendi naočale, Ralph Lauren košulju, suknju Check In, Prada sandale i Roberto Cavalli ruksak. Napokon su došli sunčani dani pa je i ova moja kombinacija svojevrsni pozdrav suncu, a odgovara i mome vedrom,  nasmijanom karakteru zbog kojega me zovu Miss Sunshine. Bella sama odabire svoje kombinacije i podržavam što je šarena jer smatram da su boje odraz sreće i zadovoljstva, a u njenom slučaju i djetinjstva. Bella nosi H&M haljinu i rajf, Benetton tajice i Ciciban tenisice - rekla je ponosna majka.

Ana Krijan, visual merchandiser u Peek&Cloppenburg i Toni Krijan, ekonomist.

- Nosim Zara kožnu jaknu, H&M top, Bershka hlače, Soludos espadrile i Mango torbicu i naočale. Žuta je moja must have boja za ovo ljeto, to mi je bila glavna ideja a ostalo sam uskladila prema osjećaju - rekla je Ana.

- Nosim sako, prsluk i torbicu Massimo Dutti, košulju i traperice Mango, a tenisice su J. Lindeberg. Volim kombinacije sportskog i  elegantnog a obožavamo posjete Zagrebu jer živimo u Austriji - kazao je Toni.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao