Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Celine Dion: Odgoj blizanaca je naporan, ali uživam u tome

Briga za sinove blizance pjevačicu je dovela do situacije u kojoj nije imala vremena čak ni za tuširanje. Rekla je da će za uređivanje biti vremena kad maleni odrastu

Pixsell
Foto: Pixsell
5 komentara

Deset tjedana nakon što je rodila blizance Nelsona i Eddyja, Celine Dion (42) suočava se s brojnim obavezama. Za pomoć je zahvalna svojoj majci Theresi i sestri Lindi koje joj uvelike olakšavaju odgoj dvojice sinova. Dok one obavljaju kućanske, poslove, kuhaju i odlaze u kupovinu, Celine odgaja sinove. 

- Rodila sam sinove zato da bih se brinula o njima i posvetila im što više vremena. Mijenjam im pelene i hranim ih. U tim poslovima nitko ne može zamijeniti moje mjesto. Naporno je, ali ja zbilja uživam u tome - rekla je pjevačica.

Ponekad se nađe u situaciji da ne zna kojem sinu bi se prije posvetila. Dok jednog treba presvući, drugi je gladan. Ipak, s vremenom su za pjevačicu to postale samo komične situacije. Nakon rođenja sinova, bila je pomalo izvan sebe. Nije imala apetita što ju je smetalo, ali su je uvjerili kako je sve to posve normalno. Našla se u situaciji da nije imala vremena čak ni za tuširanje. Česte promjene raspoloženja također su obilježile razdoblje nakon rođenja blizanaca. Kad je uređivanje u pitanju, Celine je rekla kako će kasnije za sve to biti vremena. 

Naši partneri pišu
Message