Show

Komentari 110

Celzijus je oduševila Britance: 'Diže temperaturu fanovima...'

Celzijus je oduševila Britance: 'Diže temperaturu fanovima...'

Nives je nedavno pozirala u razgolićenom izdanju. Objavila je fotografiju iz kade dok se kupala, a netko drugi ju je fotografirao. Fanove je najviše zanimalo tko je sretnik koji je stajao iza fotoaparata

Spisateljica glumica i pjevačica Nives Celzijus (38) godinama unazad puni novinske stupce na Balkanu. No, jedna je od rijetkih Hrvatica koja je završila i na naslovnicama stranih medija. I to ne jednom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Britanski medij The Sun još prošle godine pisao je o Nives kao bivšoj WAGsici koja je bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Ovaj put svoje čitatelje počastili su još jednim člankom u kojem ovu Hrvaticu opisuju kao 'Playboy' model koji svojim fanovima diže temperaturu. 

Objavili su i videosnimku na kojoj Nives zavodljivo pjeva u crnoj kožnoj haljini, a svoje bujne atribute stavila je u prvi plan. 

- Prsata hrvatska glumica probudila je vojsku svojih fanova na internetu pozirajući s izbačenim grudima u crnoj kožnoj haljini na krevetu - napisao je The Sun. 

Nives je nedavno pozirala u razgolićenom izdanju. Objavila je fotografiju iz kade dok se kupala, a netko drugi ju je fotografirao. Fanove je najviše zanimalo tko je sretnik koji je stajao iza fotoaparata. 

- Ne može proći bez kupanja u Splitu. Teško je napustiti spavaću sobu kada se možeš i brčkati u njoj - napisala je Nives uz fotografiju koja je nastala u jednom splitskom hotelu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci