Show

Komentari 160

Celzijus je pozirala bez donjeg dijela odjeće: 'Nemaš ni gaćice'

Celzijus je pozirala bez donjeg dijela odjeće: 'Nemaš ni gaćice'

Pozirala je bez donjeg dijela odjeće, a njezini obožavatelji pitali su je li zaboravila odjenuti samo hlače ili nema ni gaćice. Fotografija je skupila više od 14.000 lajkova, a njezini su je pratitelji zasuli komentarima

Nives Celzijus (38) sa svojim pratiteljima redovito dijeli fotografije svoje svakodnevice, s putovanja, odmora, druženja s prijateljima... Često svojim fotografijama raspameti svoje pratitelje, a sada je zapalila njihovu maštu objavivši golišavu fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je bez donjeg dijela odjeće, a njezini obožavatelji poručili su joj je li zaboravila odjenuti samo hlače ili nema ni gaćice. Fotografija je skupila više od 14.000 lajkova, a njezini su je pratitelji zasuli laskavim komentarima.

'Prekrasnice jedna', 'Komad i pol', 'Seksi fotka' - pisali su joj.

- Ti nemaš ni gaćice - ustvrdio je naposljetku jedan od njezinih pratitelja.

Na Instagramu Celzijus gotovo svakodnevno objavljuje sadržaj za više od 300 000 pratitelja koji su joj tradicionalno naklonjeni te jedva čekaju nove fotografije i video uratke. Zbog mnogi objava, neki od njezinih pratitelja su je prozivali kako pretjeruje. Potom se sama osvrnula na negativne komentare, priznajući kako su joj prisjeli.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci