Show

Komentari 1

Cenov vozi auto iz '67. godine: Nikad u životu nisam vozio auto koji je stariji od mene, a sad...

Cenov vozi auto iz '67. godine: Nikad u životu nisam vozio auto koji je stariji od mene, a sad...

Mustanga Sandi vozi u spotu za svoju novu pjesmu 'Savršen stih' u kojem mu društvo pravi plesačica Anja Bijelić koja ovih dana putuje na francusku rivijeru, gdje nastupati cijelo ljeto

Premda mu nije bilo lako u potrazi za inspiracijom u ovim čudnim vremenima za glazbenike, Sandi Cenov (52) je u moru neiscrpne teme ljubavi ipak pronašao inspiraciju za stihove, koje je pretočio u ljubavnu baladu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Savršen stih' nova je pjesma za koju sam Sandi autorski potpisuje i glazbu i tekst, a sve je započelo s gitarom u rukama i prvom rečenicom: 'Eh, kad bih znao napisati pjesmu...'

- I tako je krenulo. I stihovi i melodija su me odmah 'napali', možda kao neki zatomljeni inat svemu ovom što nas okružuje, a sve kao posljedica onome što nas je zateklo u posljednjih godinu dana -  rekao je Sandi.

Da bi cijela glazbena priča bila kompletna, snimljen je i video spot u kojem se uz Sandija pojavljuje profesionalna plesačica Anja Bijelić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijelo snimanje prošlo je, kaže, u zabavnoj atmosferi.

- Snimanje spota je prošlo u totalno pozitivnoj atmosferi jer sam uživao u društvu lijepe i profesionalne plesačice Anje Bijelić, koja inače ima svjetsku karijeru. Ona nam je bila kao 'bingo' što smo uopće pronašli termin za snimanje jer Anja ovih dana putuje na francusku rivijeru, gdje nastupa cijelo ljeto. Ono što mi je bio poseban gušt je voziti Mustang iz 1967. Izvanserijski osjećaj za strastvenog ljubitelja egzotičnih i brzih automobila, a da budem iskren, čini mi se da nikad nisam vozio auto koji je stariji od mene, a ovaj put, eto, jesam pa ću zasigurno i po tome pamtiti snimanje -  rekao je Sandi i dodao: - Zahvalio bih se ovim putem i klubu Mint što nam je omogućio snimanje, pa smo tako bar malo osjetili djelić atmosfere noćnog života Zagreba, koji nam već toliko nedostaje.