Obavijesti

Show

Komentari 16

Charlize Theron promijenila je stil: Sada fura 'lonac' frizuru

Charlize Theron promijenila je stil: Sada fura 'lonac' frizuru
4

Reakcije obožavatelja bile su podijeljene pa su neki oduševljeni ovim hrabrim potezom, a drugi su pak zgroženi i smatraju kako je najljepša bila kada je imala plavu kosu do ramena

Glumica Charlize Theron (44) promijenila je frizuru, čime se 'pohvalila' na Instagramu. Odabrala je stil za koji su mnogi mislili da se nikada neće vratiti u modu. 'Kahlica' ili 'lonac' frizura obično je namijenjena mališanima, a neki je se s nelagodom sjećaju iz djetinjstva.

24th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S.

Ipak, Charlize je odbacila bob frizuru kao i plave uvojke koje je nosila dugi niz godina te je odlučila drastično skratiti kosu, a šiške odrezati baš kao da joj je netko stavio lonac na glavu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

- Ona se vratila! - napisala je glumica uz opis fotografije, misleći na omraženu frizuru koju se gotovo nikad nije moglo vidjeti na crvenom tepihu.

Reakcije obožavatelja bile su podijeljene pa su neki oduševljeni ovim hrabrim potezom, a drugi su pak zgroženi i smatraju kako je najljepša bila kada je imala plavu kosu do ramena. 

Inače, 'lonac frizura' prvi put se pojavila 60-ih godina prošlog stoljeća, a pravi naziv joj je 'frizura u pet točaka', jer bi kosa tako šišana trebala idealno padati s vrha glave prema pet točaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...