Show

Komentari 1

Chris Noth dva mjeseca nakon optužbi ponovno na Instagramu

Chris Noth dva mjeseca nakon optužbi ponovno na Instagramu

Glumac se suočio sa šokantnim optužbama za seksualno zlostavljanje nakon kojih je ostao bez angažmana u jednoj seriji. Dva mjeseca nije bio na društvenim mrežama: 'Dobrodošao natrag!'

Chris Noth (67) najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji 'Seks i grad' u kojoj je glumio Facu, kao i u njezinom nastavku. Glumac se u prosincu suočio s teškim optužbama za seksualno zlostavljanje, a protiv njega je govorilo nekoliko žena. Chrisu su optužbe snažno utjecale na karijeru, a povukao se iz javnosti i s društvenih mreža na dva mjeseca. Na prvoj fotografiji koju je objavio je njegov sin, zaljubljenik u košarku.

- Ogromno je zadovoljstvo gledati kako njegova ljubav prema košarci cvjeta - napisao je Noth uz fotku sina na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Chris ima dva sina s Tarom Wilson (40) , Oriona (14) i Keatsa (2), a i mlađi sin je dobio objavu na Instagram profilu svoga tate. Glumac je fotografira sjenu sebe i malenog sina kojeg nosi na ramenima pa mu čestitao rođendan.

- Sretan rođendan maleni Keatse, donio si svjetlost i plavo nebo u naše živote - napisao je Noth.

Ispod fotografija pratitelji su mu zaželjeni dobrodošlicu natrag na Instagram.

- 'Uz tebe smo, sunce će ti ponovno zasjati!', 'Nedostajao si nam, dobrodošao natrag', 'Napokon si se vratio' - pisali su mu.

Podsjetimo, optužen je za seksualno uznemiravanje dviju žena. Navodni incidenti dogodili su se u Los Angelesu 2004. godine te u New Yorku 2015. godine. Nakon tih optužbi javile su se još dvije žene, a Chris je izgubio većinu angažmana koje je u tom trenutku imao, a mnogi su se njegovi kolege ogradili od njega.

 

Najčitaniji članci