Obavijesti

Show

Komentari 4

Chrissy izvadila silikone i dobila tortu: 'Grudi, počivale u miru'

Chrissy izvadila silikone i dobila tortu: 'Grudi, počivale u miru'
10

Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vrijeme da ih maknem. Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja, spavati okrenuta na trbuh s potpunim komforom.

VIDEO

Supruga pjevača Johna Legenda (41), manekenka Chrissy Teigen (34) nedavno se na društvenim mrežama pohvalila kako će napokon napraviti nešto o čemu mašta već godinama. Nakon što je s 20-ak godina stavila silikone u grudi, sad ih je odlučila ukloniti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Chrissy botoksirala pazuhe

Pokretanje videa...

00:15

Svoj plan je izrealizirala pa se javila svima onima koji je prate i koji su možda bili zabrinuti kako bi im rekla da je operacija dobro prošla i kako se sada samo treba odmarati kako bi to što brže zacijelilo. 

USA - 62nd Grammy Awards - Los Angeles

Zahvat uklanjanja silikona iz svojih grudi, Teigen je shvatila je vrlo ozbiljno pa je bez problema o toj temi razgovarala pred javnosti. Planirala je ona to i ranije, ali baš kad se odlučila na taj podvig, u tom naumu spriječio ju je korona virus, koji se naglo počeo širiti svijetom baš onda kada je ona zakazala operaciju.

2019 Baby2Baby Gala

U karanteni se nije predomislila, ali je zato strpljivo čekala da se ponovno otvore poliklinike i da se napokon prepusti u ruke stručnjaka, koji će popraviti ono što je već dugo tišti. Na operaciju se odlučila zato što joj silikoni danas samo smetaju i ne može normalno funkcionirati, a i rodila je dvoje djece, kćer Lunu (4) i sina Milesa (2) pa misli da je sada najbolje vrijeme za 'osvježenje'.

- Dugo godina bili su sjajni i odradili su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vrijeme da ih maknem. Jedva čekam konačno moći zakopčati haljinu svog konfekcijskog broja, spavati okrenuta na trbuh s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! No ne brinite, bit će sve dobro. I dalje ću imati sise, ali bit će to prava masna naslaga, što grudi na koncu i jesu - istaknula je. 

Pratitelji su joj poručili da je bilo i vrijeme da nešto 'učini s njima' jer su joj se objesile i više nije seksi. Operacija je dobro prošla pa se Chrissy javila iz klinike. Kada je stigla kući, dobila je i mali party. Našalila se na svoj račun i snimila tortu koja ju je dočekala u kući.

- Počivale u miru grudi - pisalo je na torti koja je napravljena u obliku ženskih oblina. S njome se našalila i njena kći Luna, koja je na papirić napisala 'Zabavi se skidajući grudi'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...