Obavijesti

Show

Komentari 9

Chrissy Teigen pokazala kako joj izgleda trbuh nakon gubitka bebe: Tužna sam, frustrira me

Chrissy Teigen pokazala kako joj izgleda trbuh nakon gubitka bebe: Tužna sam, frustrira me
9

Teigen je naglasila kako je zahvalna što imaju dvoje predivne djece - Lunu i Milesa, ali je svjesna da ne može svaki dan biti savršen i bez problema

VIDEO

Chrissy Teigen (34), supruga glazbenika John Legenda (41) prije tri mjeseca izgubila je bebu, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini, ali i dalje ima trbuščić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:18

- Ovo smo ja i moje tijelo jučer. Iako nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam trbuščić. Tužna sam, frustrira me to - napisala je Chrissy i dodala: 

- Ponosna sam na to kamo je ovo putovanje odvelo moje tijelo i um. Sretna sam što imam dvoje nevjerojatne djece koji se transformiraju u velike male ljude iz dana u dan - stoji u objavi koja je u nekoliko sati 'skupila' tisuće poruka podrške. 

71st Annual Tony Awards - New York

Teigen je naglasila kako je zahvalna što imaju dvoje predivne djece - Lunu Milesa, ali je svjesna da ne može svaki dan biti savršen.

Chrissy je nakon gubitka sina kojeg su nazvali Jack na Instagramu podijelila niz potresnih fotografija na kojima su ga ona i suprug mazili. Pratitelji i obožavatelji slali su im poruke podrške te joj poručili kako cijene njezinu iskrenost i da su uz nju u trenucima tuge. Na svemu im je zahvalio John u objavi na društvenoj mreži. 

24th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S.

- Hvala svima koji ste molili za nas, slali nam riječi utjehe i suosjećali s nama. Cijenimo vašu ljubav i podršku više no što sami znate. Čuli smo toliko priča drugih obitelji koje su doživjele istu bol. To je klub u kojem nitko ne želi biti, ali utješno je znati da nismo sami. Siguran sam kako će Chrissy o tome imati puno više za reći kada bude spremna - rekao je glazbenik. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš