Show

Komentari 21

Ciganović o Kolindi: 'Dovela se u formu, ali ta punđa je užasna'

Ciganović o Kolindi: 'Dovela se u formu, ali ta punđa je užasna'

Nakon što je Ciganović često Sonju Kovač prozivao zbog loših odjevnih kombinacija, sada su se zajedno pojavili u emisiji i ocjenjivali tko se ovog tjedna blamirao, a tko nas je oduševio modnim odabirom

U RTL-ovoj emisiji Modni sud, Neven Ciganović i influencerica Sonja Kovač pohvalili su novu liniju bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Ciganović je bio oduševljen kako se Kolinda dovela u formu, ali nije bio u potpunosti zadovoljan te je ipak imao jednu primjedbu, prenosi RTL.hr.

- To je njezina punđa koja mi je užasna. Ja nju volim vidjeti s raspuštenom kosom i kad je malo valovita frizura jer puno izgleda nježnije - rekao je Ciganović.

Sonja je bila puno blaža.

- Stvarno mogu reći da izgleda fenomenalno, ali znaš što me fascinira, ne samo da je dobro obučena nego ta instagramerska poza. Kako je ona to naučila? - zapitala se Kovač.

Na to je Ciganović komentirao kako predsjednica sigurno prati Sonju na Instagramu i da je od nje pokupila te trikove i poze.

- Jednom su čak i flopnuli ili blamnuli, kako vi kažete, moj underboob topić jer su rekli da je to samo za snimanje za Instagram. Ja sam došla Cigiju pokazati sve suprotno obukavši novu underboob vesticu... - osvrnula se Sonja na Ciganovićeve kritike na njen račun.

Najčitaniji članci